dimarts, 7 d’octubre del 2008

SI NO POGUERES VINDRE A LA REUNIÓ DEL DIA 3 D'OCTUBRE

Intentaré ser breu, que la meua germana està esperant que deixe lliure l'ordinador.
Crec recordar que els punts més importants foren.
1. Dolores llig una carta de la junta on ens diu que el tema del rally d'enguany seran les olimpiades. Ja podeu anar pensant.
2. Hem quedat que tot aquell que vullga vindre este dissabte dia 11 d'octubre a netejar al casal té el gasto de l'esmorçar pagat (l'entrepà se l'ha de dur cadascú). L'hora no la recorde bé, però crec que digueren cap a les 9 o 9'30.
3. El pròxim divendres no farem reunió, ens agarrarem el pont.
4. La guàrdia civil ha enviat una invitació per a tots aquells que vullguen acudir a la seua festa el pròxim 12 d'octubre al cuartel.
5. Recordem que qui vullga vindre a la proclamació que s'apunte als folis que hi ha penjats en el casal i sinó, que ho faça saber a qualsevol de nosaltres.
Crec que ja està tot. Si se m'oblida algo, ja us ho diré més endavant. Un beses per a tots.

2 comentaris:

rocio ha dit...

Olimpiades¡¡¡ es veritat que meu va dir Cuenca el dissbte i encara no li he contetat al missatge de mobil, perdon...

Gracies per la resta d'informacio Dulia

MADUIXANA ha dit...

DULIA EN UNA MIQUETA DE RETRAS PER CULPA DE LA FAENA, PERO M´HA PUNTE PER A LA PROCLAMACIÓ PUES LA MEU FILLA ES VA APUNTAR ELLA I AU, BUENO LO DE LA NETEJA EN VAIG ENTERAR UNA MIQUETA TART, PERO DOLORES JA EN VA DIR QUE ESTE DIVENDRES ACABAREM DE NETEJAR EL QUE FALTA I PREPARAR LES TAULES PER EL DISABTE.... JA ENS VOREM, I COM SEMPRE GRASIES PER TOTS EL DETALLS QUE ENS FAS ARRIBAR...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.