dissabte, 4 d’octubre del 2008

SUHECA.COM



Este cap de setmana estarà disponible als nou quioscs de Sueca l’exemplar corresponent al mes d’octubre de la publicació Suheca.com.


El nou número comptarà amb 32 pàgines, 12 d’elles dedicades al món de les Falles (El número 21 de Falles tot l’any).


Esta vegada hem dedicat tres pàgines a color a les inundacions produïdes a Sueca el passat 23 de setembre, amb un total de 24 fotografies.


A banda, i com a temes més destacats, publiquem una divertida entrevista amb Eugeni Alemany –presentador del programa de Telecinco ‘¿Xq no te callas?’- i un reportatge sobre `Ratón’ –el bou estrella de Gregorio de Jesús-.


A banda, l’elecció de la nova Fallera Major de Sueca -Yasmina Guarinos- i el Mig Any Faller tindran la seua destacada presencia al Falles tot l’any.

I tot per sòls 1’20 euros.


Volem aprofitar este article per a donar-vos les gràcies a tots per l’acollida del número 0, del qual s’han venut 800 exemplars.



Portada de l'edició

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ara també val posar propaganda? a vore si entren a oferir-nos peres, pomes a euro per no dir altra cosa

rocio ha dit...

asi val tot, i no es propaganda es inforamcio d'una nova revista a Sueca de temes majoritariament fallers, llegim Sareta, llegim que ens quedem en la foto, jajaja

Ells publiquen moltes coses sobre nosaltres i nosaltres tambe sobre ells, ens tenim que ajudar uns als altres.

Mayte ha dit...

Collins Sareta estem hen tot,eh... pues no pasa res de res i si no t´agrada donans alguna idea teua,avore si demes de pomes, ara fem ofertes per tallar el pel

marti ha dit...

bon dia estic provant avore...

marti ha dit...

Val creec que ja se. No mes dir una coseta, a mi sertes coses no m´agraden i per aixó no vaig als llocs on es fan, representen o etc. El que no faré mai es anar a eixos llocs a criticarlos. A mi em pareix be tot el que es puga informar asi a traves dels fallers, perque en cara que a mi em parega poc o gens important si que hian fallers qu´estarán interesats.

MADUIXANA ha dit...

BUENO ESTE ENCARA NO EL TINC, PERQUE NO HE TINGUT TEMS, PERO EL ALTRE SI I COM DIU MARTI, NIA DE TOT, NO ESTA MAL... LES COSES BONES ES FAN POC A POC, I CORREGINT ELS FALLOS...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.