dimecres, 1 d’octubre del 2008

GRÀCIES PEL DESBLOQUEIG

¡Hola! De la mateixa manera que escriguí demanant tornar a la situació anterior, ara escric per a donar-li les gràcies a qui ho haja fet possible perquè ja diu el dit que "de savis és rectificar" i, encara que a ningú ens agrada equivocar-nos, ens equivoquem i és de valents admetre l'error i tirar endavant.
Crec que el desbloqueig serà positiu perquè aixina a la gent li resulta més fàcil i còmode expressar-se.
I, de pas, us informe de la reunió del passat divendres. No hi havia molt que dir però informàrem que la proclamació serà el pròxim dia 18 d'octubre (sí, sí, ja ho tenim ahí) i, per tindre una idea de les persones que serem, em penjat en el casal uns folis per tal que s'apunteu tots els que penseu vindre. També demanar-vos que si podeu allargar-se a posar-se un poquet al dia en les quotes, us ho agrairíem perquè ara ens vénen despeses i la gent sempre paga a última hora (jo la primera ¿eh?. Enguany no, perquè vaig tots els divendres però l'any passat paguí la multa i tot, imagineu-se). També parlàrem sobre adelantar l'hora de la presentació, aixina qui estiga desmuntat té temps per arribar al ball, els xiquets no es queden fins a tant tard i tots acabem abans per a poder sopar i al ball, comencem més prompte i acabem més prompte. Votàrem que sí, però l'hora en concret ja la parlarem més avant, quan ho tingam més damunt (us recorde que la nostra presentació és el 29 de novembre).
La barra li toca a la colla de Julian, el Xulo, Pilar, etc.
Crec que ja està tot. Que passeu bona setmana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

es un plaer tornar a poder estar per ací.

rocio ha dit...

m'agrada l'idea de fer la presentacio abans, per al mes menuts els vindrà de luxe, pero per als majors tambè, podrem sopar al cau i de seguida a ball.

En quant a les quotes a pagar, que la falla entrarà en crisis

rojuel ha dit...

També jo m'alegre que ja es puga escriure sense haver-se d'enregistrar, havien decaigut molt els comentaris...

I em sembla molt be això de fer la presentació abans, menys fred, més ball i millor per als menuts

Mayte ha dit...

Clar que si , a mi tambe m´agrada molt fer la presentacio abans , tots sabeu que sempre son els mateixos per desmontar i sempre aplegen tard.
Jo per la meua part abans ho haguera fet , per que sempre ens queixem de que tenim poc de temps per disfrutar de la discomovil ixa nit i resulta que si no podem posar remei no se de que ens queixem, no...
De fet jo faria la presentacio a les 18h. , o 18.30, aixi no fa tant de fred, ixira crec jo un poc mes de gent, i fins i tot podrem gaudir tots de la discomovil des de primer hora i les 3 o 4 hores , aixi es paga mes agust ,crec jo.
Vosaltres que penseu?

MADUIXANA ha dit...

EN SEMBLA VE FER LA PRESENTACIO AVANS, EL UNIC QUE EN SAP MAL ALGUNA PERSONA QUE TREBAJA ARRIBARA UNA MIQUETA TART, PERO BUENO ES MOL BONA SOLUCIO FINS I TOT A LO MIJOR EL MEU FILL TAMBE ESTARA PRESENT PERQUE SI NO ES FA MASSA TART NO S´ADORMIRA, JAJAJAJA, I PODRÁ VOURE AL AMIC QUE ENGUANY ES PRESIDENT INFANTIL

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.