dilluns, 20 d’octubre del 2008

Ens han enviat al blog...

Curiositats

En el antic japó hi havia una costum com a poc curiosa quan els fills es feien grans celebrabren el enllaç i vivien junts als pares quan la parella tenia fills i estos es feien grans i tambe es casaven i tenien els seus fills( recordeu que tots vivien en la mateixa casa)o siga els majors de la casa es convertien en re avis, doncs era el moment d’anar
A morir , sí com ho llegiu, hi havia un lloc especific per a fer-ho perquè ja havia arribat l’hora, eren vells hi havia massa gent a casa i era així com un dia el re avi se’n pujaba a la muntanya i esperaba la mort, sense res que menjar, ni beure, ni mantes per a tapar-se res de res, recordeu quan ens parlaven del cementeri d’elefants? Doncs el mateix, en l’epoca actual aço ja no passa encara com però per a ells era un costum quotidia .


Com tots sabem hi ha en aquest món races i cultures on la poligamia es aceptada,fins ahí tot normal, però i si us dic que hi ha una regió del tibet on encara está esta poligamia però al reves? Sí, allí és la dona qui es pot casar en varios homes, de fet és l’unica part del món on s’ha fet ara ja quasi no existeix aço
*article de sareta

5 comentaris:

rocio ha dit...

nunca te acostaras sin saber una cosa mas¡¡

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla una mort molt tranquil.la i molt més digna que la que moltes persones tenen en la nostra societat occidental. No dic totes les persones ¿eh?, però sí moltes.

Anònim ha dit...

Una altra curiositat que no té res a vore amb les de Sareta. ¿Algú sap per què de vegades el nostre comptador de visites assenyala que en són no arriba a 90.000 i d'altres voltes en té de repent 2.000 més i després torna a decréixer?

rocio ha dit...

Si??? no me donat jo conter del marcador de visites¡¡¡
Aixo igual Gemmeta sap algo mes que jo, però ho tindre amb conter per voreu

MADUIXANA ha dit...

LES CURIOSITATS ESTAN DE LO MES VE, I QUI NO DIU QUE A LA MARCHA QUE ANEM NOSALTRES ACABEM IGUAL, EN TOT ASO DE "LA CRISIS".
I LO DE LES DONES EN EIXE RINCO DEL TIBET ESTA DE LO MES BE, NO ES PODEU IMAGINAR PODER MANARLI LES FAENES COTIDIANES A MES DE UN HOME JAJAJAJA, I TU MIRANLOS (BUENO ES UN BROMETA) PERO EN SERIO SI QUE TENEN MERIT ESTES DONES.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.