dimarts, 5 de maig del 2009

ESTE DIVENDRES NO HI HAURÀ REUNIÓ

¡Hola blóguers! M'adrece a tots vosaltres bàsicament per a comunicar-vos que este divendres, 8 de maig, no hi haurà reunió de falla pròpiament dita. ¿Per què? Doncs perquè estem immersos en plena setmana cultural i divendres hi ha un sopar en l'alber al qual ens hem apuntat mitja falla, incloent el president. Però hi haurà repartiment de loteria com totes les setmanes i tot aquell que vulga anar a sopar al casal per suposat pot anar, només una cosa: esta setmana s'ha netejat el casal i s'ha de deixar conforme se'l trobeu, aixina és que res d'anar-se'n i deixar-se les taules parades i el terra tot brut, una agranaeta ràpida i tot aviat. Si teniu qualsevol dubte me'l plantegeu ací i si sé la resposta us la diré.
Per cert, la xarrada de hui, dimarts, és sobre llavors autòctones i la de demà, dimecres, serà sobre música i inclourà l'actuació d'una rondalla. Si us abellix vindre, sigueu de la falla que sigueu, ja sabeu, esteu convidats. Que passeu una bona setmana.

7 comentaris:

INMA ha dit...

EM TINGUT LA REUNIO D´AGERMANATS I TENIM COSES PENDENTS QUE INFORMAR-VOS, YA QUE NO HI HA REUNIO AQUEST DIVENDRES POS VOS HO DIREM A L´ALTRE, DE TOTES MANERES SI VOLEU VOS ESCRIUREM UN ARTICUL AMB TOT EL QUE ESTEM ORGANIZANT.

dúlia ha dit...

Ja saps que Mayte estarà encantada de rebre un article teu però de tota manera per al divendres de la setmana pròxima ens informeu del que parlàreu en la reunió d'agermanats. Eixa és la meua opinió, clar.

Esther ha dit...

PER CERT INMA, FANNY I DESI, COM QUE ENGUANY DESI ÉS LA FALLERA MAJOR HAVIA PENSAT QUE PODRIEU IXIR AL CONCURS DE PLAY-BACKS EN NOSALTRES, PER A FANNY I DESI NO ÉS RES NOU, PERÒ PER A TU INMA SÍ I DE SEGUR QUE T´AGRADA L´EXPERIÈNCIA. DE TOTA FORMA JO JA HAVIA CONTAT EN LES 3,AIXINA QUE NO HEM FALLEU, VAL??????

AH!!! I SI ALGÚ MÑES ESTA DISPOSAT/DA A EIXIR QUE ENS HO COMUNIQUE A ELSA O A MI. PER CERT MARTÍ NECESSITEM ALGUN XIC, T´ANIMES???????? VA QUE ENGUANY NO SERIA DE PROTA I AIXINA NO HI HAN TANTS NERVIS...............

INMA ha dit...

DULIA PERSUPOST QUE EN LA PROXIMA REUNIO VOS INFORMAREM.
ESTHER EM MI POTS CONTAR, JO MAPUNTE A TOT I SUPOSE QUE DESI I FANNY TAMBE VOLDRAN.

rocio ha dit...

Ixa prima¡¡¡ MA QUE VALS¡¡¡

Desire ha dit...

bueno jo el any passat volia eixir pero al final no hi havia prou gent i no es va fer res jo no vaig dir res.Pero enguany a tot, no es preocupeu que el trio de alpino esta pa tot.un beset

Esther ha dit...

Val xiques, ja vos avisem per a quan quedem. Adéu"!!!!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.