dilluns, 25 de maig del 2009

A ESTUDIAR.....


Es un mes de comunions ,bodes, actes personals...., jo que se mes, pero com jo gracies a que no he tengut res de moment encara he pogut fer una escapaeta a Alme
ria, pero no es cregeu que me`anat de viatge ,no...., he esta en Mojacar, en un curs intensiu de la meua professio, que tenim que fer...

La qüestio es que he estat 4 dies fora del poble, fora d´internet , fora del blog, i he vengut carregada d´idees, apunt de fer celebracions, tambe un poc cansada del viatge, que 4.30 de cotxe tambe cansa, pero lo dit,ja estic açi.


Vaig ixir a les 4 de la matinada del dilluns, tenia que estar en la recepcio del curs promtet , per que despres sde que et donarem les tarjetes identificatives, et tenien que donar habitacio, sis sis , com ho sentiu, he estat a un "complejo turistico", per fer un curs on erem uns 220 alumnes.

Carregades amb el material escolar,a clase i corregent, per que ten
iem que dinar a torns, al menjador , on per cert el menjar esta una mica fluix, aiiii mare com he tirat de menys l´arroset de ma mare, o fins i tot el menjar faller del nostre cau.

Per la vespraeta idemmmm, intensiu , intensiu, pero ens vam ensenyar moltes coses que de fet desconeixia, mai saps prou, i la veritat que altres maneres d´aplicar-ho, aiii, i com no tanta intensitat, ens vam fer un xicotet regal ,ens vam deixar la vespr
aeta lliure del dimecres i com no, ja he agafat els primers rais de sol d´almeria, mare meua,quina calor...



Ara tot s´acabat, he tornat be, la carretera pesa, pero amb uns minis vacances al davant, i si pot ser repetirem


AU, A MES VORE, ara ja estic per açi el blog, per aquell que no s´havia adonat que en una setmaneta no havia dit res de res, pues Mayte ja esta açi.


AQUEST ARTICLE A EIXIT UN POC TARD, PERO.....
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.