divendres, 15 de maig del 2009

Per a Dúlia

Aci teniu unes quantes fotos més en les que apareix Dúlia, que si no renega.


*De part de Romeu

6 comentaris:

rocio ha dit...

jajajaja pa que digues Dúlia¡¡

rojuel ha dit...

Jajajaja, molt bo Romeu, jajaja, ale Dúlia, ja surts a les fotos

dúlia ha dit...

¡Ai, per favor, Romeu! No la penses que no la fas. No s'ho creureu però m'he posat jo a soles roja en vore l'article, amb redolinet groguet i tot. S'agraïx el detall, m'ha fet molta gràcia. Espere poder tornar-te'l algun dia.

MADUIXANA ha dit...

MOLT BO ROMEU, JAJAJAJA, DULIA QUE SEMPRE NO VOL APAREIXER, JAJAJAJA, AHI VA DULIA, PER A QUE VETJES QUE SEMPRE ESTAS PRESENT EN TOTS ELS ACTES QUE LA TEUA FAENA EL DEIXA CUMPLIDORA COM TU MATEIX, NIAN MOLT POQUETES, I MES EN LA DISCRESIO QUE A TU TAN EL CARACTERIXA

dúlia ha dit...

¡Caram, Ana! Està vist que em mires amb bons ulls, gràcies pel compliment i aneu preparant-se els actors que d'ací quatre dies ja estic cridant-vos.

MADUIXANA ha dit...

CUANT TU VULLGES, GUAPA, PUES LA VERITAT M´AGRADARIA ENGUANY AGAFAR-HO EN UNA MIQUETA MES DE TEMPS, ENCARA QUE SÉ QUE EN LO ARTISTES QUE SON ELS MEUS COMPANYERS NO HI HA PROBLEMA DE RES, PERO COM SEMPRE NIAN IMPREVISTOS D´ULTIM HORA, ENS PODRIEM ENGANYAR I TINDREU MES PREPARAT ENGUANY, JAJAJAJAJA, QUE TOTS ELS ANYS EU DIGEM PERO MAI EU FEM, I AIXINA EN LES VACANSES PEGARLI UNA MIRADETA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.