dijous, 14 de maig del 2009

PER FI......

HOLA XUQUERETS, PER FI HUI M´HE DECIDIT A ASOMAR EL CABET, (DESPRÉS D´HAVER FET TANT DE PATIR A MA MARE, JIJIJI, QUE JA FEIA 10 DIES QUE HAVERA TINGUT QUE NÀIXER). HE NAIXCUT A LES 12:15, I AHÍ ESTAVA MON PARE AL COSTAT DE LA MEUA MAMA, DONANT-LI ÀNIMS.

JO NO VOLIA IXIR PERQUÈ AHÍ FORA FEIA MOLT DE FRED, PERÒ HI HAVIEN UNES MANS QUE NOMÉS FEIEN QUE TOCAR-ME EL CAP I INTENTAR TRAUREM CAP A FORA, AIXÍ QUE AL FINAL NO HE TINGUT MÉS REMEI QUE POSAR DE LA MEUA PART I ESPENTAR-ME CAP A LA VIDA.

EL PRIMER QUE HE VIST HAN SIGUT ALS MEUS PARES, I LA VERITAT ÉS QUE M´HAN AGRADAT, CREC QUE HE TINGUT SORT DE QUE M´HAGEN TOCAT ELLS. LA MEUA MAMA ÉS MOLT GUAPA, I EL PAPA TAMPOC ESTÀ MAL, PERÒ ÉS MOLT GRAN, JO DE MAJOR VULL SER COM ELL, I CREC QUE HO ACONSEGUIRÉ. TAMBÉ HE SENTIT A MAYTE I A ESTHER, QUE HAN PUJAT A CONÉIXER-ME, I QUAN ENACARA ESTAVA DINS, SENTIA A MAYTE COM LI DONAVA ÀNIMS A LA MAMA.

EN FI HEM DIC JOSÉ PASCUAL FORTEA BALDOVÍ, I ESTIC A L´HOSPITAL DE LA RIBERA ESPERANT A QUE ALGUNA TIA XUQUERETA VINGA A VOREM I EM FAÇA MOLTES FOTOS, QUE JO TAMBÉ VULL IXIR AL BLOG DE LA FALLA.

FINS PROMTE AMICS.

11 comentaris:

angeles llopis ha dit...

ja tenim un altre xuqueret¡¡¡ enhorabona als papis, i a tota la familia, i a jose pascual doanr-li la benvinguda a la vida¡¡¡

rojuel ha dit...

BALDOVIIII, per fi!!! MOLTISSIMES FELICITATS als dos i BENVINGUT, PASKI, a la família xuquerera.

No patiu que les ties hui o demà ja estan per allí fent-li fotos. Per cert May, molt xulo l'article, un detallasso

ROSER ha dit...

AY JA ERA HORA!!!ENHORABONA PAPIS JA VOS DUREM UN LLANÇOLET PA QUE ES TORQUEU LA BABA MIRANT-VOS AL VOSTRE XIQUET!!

MARIE ha dit...

Moltes felicitat de part de mosaltres cuatres as papis i tambe, tios i ioios.Vanesa espere que te trobes be, recuperat pronte per vore a José Pascual per el vari.molts besets.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS JOSÉ PASCUAL, PER HABER ARRIBAT EN BE A ESTE MON, QUE TANTES SORPRESES I ALEGRIES ESTANBEN ESPERANT LA TEUA ARRIBADA, I JA TENIM MOLTES GANES DE VORE EIXA CARETA D´ANGEL ASOMAR EL CAP PER ESTE BLOG, QUE ESTIC SEGURA, QUE ENCARA QUE HUI SIGA EL TEU PRIMER DIA, TAMBE SERÁ EL PRIMER DE UNA LLARGA HISTORIA QUE VIURAS JUNT A TOTS NOSALTRES, QUE T´ACOLLIM EN ELS BRASOS OBERS.
MOLS BESETS I A PORTARTE BE EN ELS TEUS PARES, O PER EL CONTRARI, LES TIES QUE TENS ASI, EL REPTARAN, JJAJAJAJA.
LA MEUA ENHORABONA A TU I A TOTA LA TEUA FAMILIA, DE PART MEUA I DELS MEUS FILLS AÏDA I JULIO PEDRO

rocio ha dit...

JA ESTA PASKI EN EL MON¡¡¡
Jo le vist i estava molt tranquilet igual com Vane, estan els dos molt be.
Ara Paski a menjar i dormir per a que es fasa gran i vorel creixer.
Enhorabona als papis.

dúlia ha dit...

L'enhorabona a tota la família per l'arribada d'este xiquet i a Vane dir-li que espere que es recupere prompte i que si fa falta que es malcrie una miqueta, ara que pots. I a Mayte també dir-li que supose que en moments com aquest la faena serà molt bonica. Ja ho celebrarem.

elsa ha dit...

ENHORABONA ALS PAPIS!!!!recuperat pronte Baldo que ara que ve el bon temps tens que ixir a pasejar al xiquet.Moltes felicitats i ja pasare a vore a la perla.

Esther ha dit...

El xique és igual que el pare però en xicotet. ës molt boniquet. Hui la May li farà fotos i de segur que se seguida les tindreu al blog. Ah!!!! i un 10 per a la Baldo, es portà de categoria. Molts besets papis "primerizos"

encarni ha dit...

de part de david i encarni moltes felicitats a tota la familia i enhorabona als papis per eixe xiquet.

Carmen ha dit...

Enhorabona als Pares i familia també de part nostra. Benvingut José Pascual al mon i a la falla¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.