divendres, 15 de maig del 2009

Les comunions j'han arribat




Ja arribat el nou temps i amb ell arriben les primeres comunions. Aquesta vegada li toca el torn a dos benvolguts fallerets i artistes com els seus pares, que tots els anys ens fan una bona demostracio de la seua gracia.



Tots ens recordem de la nostra comunio, el sacrifici tan gran i temps per poder comulgar.



Per a Angela i Lluis ja els queda poc, aquest proper diumenge 17 de maig celebrarean la seua Primera Comunio ( i ultima)



Esperem que pasen un gran dia acompanyats dels vostres familiars i amics, i per ultim dirvos que no pergau eixa gracia i simpatia que vos caracterisa.






Un bes molt fort de les primes



*Article de Fanny

18 comentaris:

encarni ha dit...

que tinc que dir jo de eixos xiquets,simplement que si semblen un poc als pares que tenen ,ara son de categoria de majors seran insuperables.jo els vuic molt i espere de tot cor que eixe dia tan especial per a dells siga inolvidable.moltes felicitats de part de Uetxo,Encarni,Asier i com no de la vostra amiga Ainhoa.

MADUIXANA ha dit...

VOS DESITGE QUE PASEU LES DOS FAMILIES UN DIA INOLVIDABLE, PLE D´ALEGRIES I DISFRUTANT-HO AL MAXIM PUES PASA TAN RAPIT QUE SEMBLA UN SOMNI TAN PRESIOS QUE NO VOLS DESPERTAR, I JA PAREU PARES DE ESTE DOS PERLES COM A PARTIR DE ARA, ELS XIQUES DEIXEN DE SER XIQUETS PER CONVERTIRSE EN UNA DONETA PRECIOSA I UN XICON QUE BUENO QUE VOLEU QUE DIGA, LES TE QUE PORTAR A TOTES DE CAP.
MOLTES FELICITATS DE LA MEUA PART I TAMBE DE AÏDA

rocio ha dit...

Estan guapisims en les fotos, pareixen de revista.

Que tingau un bon dia, i que disfruteu molt amb els amiguets i familiars.

Mayte ha dit...

ENHORABONA XIQUETS, ES UN DIA BONIC I ESPERE QUE SEU PASEU MOLT BE EN ELS VOSTRES AMICS, I ELS VOSTRES PAPIS TAMBE, COM NO ESPEREM FOTOS

Mayte ha dit...

ROCIO HAS LLEGIT EL FACEBOOK???
T´HE ESCRIT PER SI PODIES PENJAR LA FOTO DE PASQUI, JO NO LA TINC AL MOVIL I HUI NO PUC PENJAR RES ,EL ORIDINADOR ESTA DESBARATAT
GRACIES

Carmen ha dit...

La veritat es que les fotos estan molt xules, estan molt guapets.
Romeu, Mar i Carmen desitgem a Àngela i Lluis, i també a les seues families, que gaudisquen el diumenge de la Comunió, de la festa i de la companyia. Ens veguem allí. Besets.

rocio ha dit...

Si que le llegit i te contestat.
Ahir se me va trencar l'ordiandor de casa i es desde on puc ficar les fotos del mobil, intentau tu desde el de Fran, que el meu tenen que vindre al dimarts a per ell per reparar-lo i quasi segur que fins l'altra setmana no estara, val?

Mayte ha dit...

el de franki esta trencat

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats a àngela i lluis, q gaudixquen d'este dia en el q els protagonistes són ells¡

rocio ha dit...

Fran ja el tindra arreglat perque te el mesenguer enxufat, i sino heu deixes que quant vinga de l'hospital ja em fare i les penjare.

MARIE ha dit...

a par de artistes hi ha que vore lo reguapos que estan es xuquerets. Este diumenge amen a plorar mes de un, a part de pares i mares. Es un dia molt bonic per als nanos.Moltes feliçitat.

rojuel ha dit...

El dia de la comunió és molt bonic per als nanos, els desitge als dos que el disfruten al màxim, al igual que a les seves famílies. Sí que estan xules les fotos, pareixen models

ROSER ha dit...

ESTEU ELS DOS GUAPISSIMS!!
SEGUR QUE DISFRUTAREU DEL VOSTRE DIA AMB LA FAMILIA I AMIGUETS I SEMPRE EL RECORDAREU!!!

dúlia ha dit...

Qualsevol festa familiar sempre és ben rebuda. Espere que la vostra es quede de categoria i passeu tots un dia magnífic. Sembla que l'oratge us acompanyarà.

Lluis ha dit...

Done les gracies a totes les persones que me han felicitat. I sobretot a Fanny i Jaquie que san preocupat de fer este article. Un Bes.

Desire ha dit...

Moltes felicitats espere que s'ho passeu molt be.No es preocupeu que jo estare alli per comprobar-ho.MOLTS BESESTS per a Angela i per a Lluis

thara ha dit...

Angela y Lluis k seu paseu molt be en el dia de la vostra comunio,,

K SEU PASEU BE,,

BESETS

Soni ha dit...

Guapos, simpatics (quan volen i tenen ganes, igual que tots) i listos, que més els podem demanar?
La comunió ja ha passat, i ha estat tot un exit, tant que el amo de la sala ens tingue que tirar a uns pocs que no teniem ganes d'anar a casa. Els xiquets disfrutarem com sols ells ho saben fer. Moltisimes felicitats per als dos i l'enhorabona als pares, per tot, per la comunió i per els fills.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.