diumenge, 16 de novembre del 2008

SOBRE EL PLAY-BACK XUQUERER

¡Ai! quin gust poder tornar a escriure ací.
Sobre el play-back volia aclarir que la falla Xúquer es presentarà a la mostra-concurs de play-backs organitzada per la junta local fallera. Que hi haurà cançò de concurs infantil però no hi haurà cançò de concurs majors perquè les persones que fins ara s'han presentat enguany no es presenten, cosa que no vol dir que si algun grup de persones vol preparar alguna cosa i presentar-la, ho pot fer perfectament.
I, respecte al decorat de la presentació, demà, dilluns, dia 17, Romeu acudirà al casal a partir de les 7 de la vesprada per a continuar pintant. Altres, entre els quals m'incloc, anirem cap a les 9 de la nit i continuarem fent el que ens manen. Si algú està interessat/da (hola Carmen, sé que estàs ahí) en vindre a passar un bon ratet fent decorat i fent falla, que vinga a l'hora que puga i vulga. De la mateixa manera, qui no estiga interessat, que es quede fent el que vulga fer, que això és la ditxa més gran d'este món, poder fer u el que vol.
I, per últim i pel que respecta a la nineta (¿o és mineta?) dels meus ulls que no és altra que el sainet, si alguna xica vol estrenar-se enguany com a actriu que no desaprofite l'ocasió. Tinc un paperet molt curtet, gairebé no ha de parlar perquè només ix s'ha d'amagar i, per si açò no fóra prou, tampoc la representarem en el lido (ai, perdó, en el centre municipal bernat i baldoví. Tindrà botons la cosa). O siga, que ja no teniu excusa per a qui senca el cuquet de la interpretació. En el casal quasi sempre triomfem perquè estem doble tranquils que en el lido (ai, perdó, en el centre...).
Sense res més que dir de moment, vos desitge que tingueu una bona setmana.
Per si no em deixa posar el nom, sóc Dúlia.
P.D. No vos dic com quedaren finalment els xiquets en el futbet perquè no ho sé. Sé que guanyaren algun partit i crec que anaven a lluitar en la final de la consolació. Estarem a l'aguait.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ei collo, dulia de la manera que ho dius nop crec que vullga eixir ningú...
dius qu3 tens un paper per a debutar algu, però que no parla i que només ix s'amaga. Xé, que poc trellat pa d'això fes tu ixe paper figura´!!!!!

MADUIXANA ha dit...

ELS JA MEMBRES DEL SAINET EM INTENTAT QUE DULIA IXQUERA, PERO NO NIAN MANS, JAJAJA, EU SENC MOLT MARIBEL I TU PERQUE NO T´ANIMES, EL GRANTICE QUE EU PASEM MOLT BE.
MOLTES GRASIES DULIA PER FER UNA MIQUETA DE RECORD EN ELS ACTES QUE TENIM EN MARCHA I QUE PRONTE TAMBE TENIM QUE DUR A FI, COM SON ELS PLAYBACK.

Anònim ha dit...

A proposit els xicons menuts de la falla quedaren primers en la final de consolaçió.En resumen els quins de vuit equips.De la meua part enhorabona pues eu feren molt be.

rocio ha dit...

Enhorabona als nostres xiquets, de segur que ho feren molt be, 5º de 8 no esta mal, sols per la vostra participacio ja sou campions.
Gatet si tens fotos o saps d'algu, evieu-les i posarem als xiquets al blog.

Dulia al divendres segur que vos puc ajudar, entre setmana sols puc a partir de les 11 de la nit.

elsa ha dit...

peral concurs major ja o se pot presentar res xq ja ha pasat la data per a poder presentar-se.Es una aclaracio ja ue he llegit que se podia presentar qui volguera encara.

Anònim ha dit...

¡Hola altra volta!
En primer lloc perdó per la mala informació. Vaig pressuposar que com anàvem igualment a fer la mostra podríem eixe mateix dia dir que una cançò era la del concurs. Però, com molt bé ha aclarit Elsa (gràcies guapa perquè m'haguera pogut clavar en un lio) ja no ens podem presentar.
En segon lloc, l'enhorabona per als nanos perquè no és tan fàcil quedar els primers d'alguna cosa i perquè també s'han estrenat enguany. Crec que han quedat molt bé per a ser el primer any.
A Rocío, no patisques que per al divendres ja t'aguardarem la faeneta de la que t'has lliurat tota la setmana.
I en últim lloc, però no per això menys important, a la nostra Maribel Verdú implorar-li a genollons si és precís que accepte el paperet de l'obreta perquè és evident que només amb la seua presència la nostra representació guanyaria en glamour i categoria.
Esperant notícies vostres, m'acomiade fins a l'altra. Que vaja bé.

Mayte ha dit...

eIIIII, jo estic currant , mira que totes les dades que de momnet se, d´actes fallers les treballe i tindre que apechhugar ara si vuic disfrutar de tot, ho senc no podre assistir al cau per al decorat i ni auquets divnedres podre tambe tinc guardia ...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.