diumenge, 30 de novembre del 2008

LES conseqüencies ....

DELS XUQUERETS EL DIA DESPRES A LA PRESENTACIO DE NOSTRA FALLA
P.D:SEGUIREM INFORMANT, MENTRES ESPERAREM A QUE ENS ENVIES LES TEUES FOTOS

15 comentaris:

Angeles ll. ha dit...

ay mayte¡¡¡ si q tens rao¡¡jo x circuns tacies, no he pogut estar a la presentació pero acabe de arrribar i encara vaig,,,,,jajaja

Anònim ha dit...

ANGELES, EUSENT MOLT EL QUE NO POGERES ESTAR EN LA PRESENTACIO, ESTAGUE MOLT VE HENORABONA ALS CORDINADORS DE LA PRESENTACIO Y ALS DEL DECORAT; Y SI PARLEM DEL BALL , "SUPER GUAY" BITAT MAYTE. "ALSEUSE PERREROS"

rocio ha dit...

Les fotos que estaba fent Mayte ja estan penjades¡¡¡

rocio ha dit...

Jacquie así ningu dona senyals de vida?

Kike en esta foto tambe has eixit molt guapo¡¡

Anònim ha dit...

no res rocio el quique està out jo crec que s'ha rendit

Anònim ha dit...

JO NO ME RENDIT ESTABA DORMINT

Anònim ha dit...

MIREU EN LES FOTOS Y VOREU QUE GUAPO QUE HE EIXIT!

Anònim ha dit...

Voldria escriure un article només de la presentació, però mentrestant diré la meua opinió: també crec com Jaqui que es quedà molt bé. Problemetes d'organització n'hi hagueren però crec que res greu (una banda que no eixia, un regal equivocat, un banderí que no anava ningú a per ell... cosetes aixina. En conjunt hi havia més gent de la que jo em pensava donat l'oratge que se'ns presentà, el públic, com sempre, molt amable amb nosaltres i el ball, de categoria, el casal animat i el duo igualment. Jo, si voleu, al dissabte que ve em fem una altra (però digueu-m'ho abans que alce el trage).

Angeles ll. ha dit...

po si q es de veres, he vist les fotos i pareix q es qda de categoria, ademes un 10 per a l'escenari molt innovador¡

Anònim ha dit...

Romeu, Mar i jo no poguerem eixir, teniem a la xiqueta malalta. Mes de 20 anys de fallera de la xuquer eixint a tot,a ninguna presentació hem fallat. Però, el que mes malament hem va saber va ser per Romeu, ell tampoc ha fallat mai. Després de tot el que s'ha currat amb l'escenari, junt amb altres fallers, vore'l sense vestir-se de faller... m'ho vaig passar malament.
Per a mi el decorat xulissim¡¡, innovador i molt creatiu, em vaig quedar "bocabadá". Encara que siga el meu home (veritat Dulia?)he de donar-li l'enhorabona a d'ell i als fallers i falleres que han col.laborat.
Després al ball ens ho passarem molt bé.

Esther ha dit...

Tb m´unixc a les felicitacions per l´escenari, molt xulo!!!!!!!!
Jo tampoc vaig poder ixir ni anar al ball ni res de res, el que significa que el pròxim acte faller que es cel·lebre no me´l perd, xq tinc mono de falles.
M´alegre de que tot ixira bé, i que ho passareu d´allò més bé al cau, que ja m´han dit que le l´orquestreta va estar molt bé.

Anònim ha dit...

Carmen, completament d'acord. El decorat va ser una de les coses més aconseguides de la presentació i a banda podem dir amb orgull que l'hem fet nosaltres (podem dir-ho els que hem participat, clar, els altres, no).Les presentadores també estigueren molt bé, ¡ai, mal pensats!, em referisc a les xicotetes; una altra innovació encertada al meu parer. I a Vane no se li notava que era novata, com si tots els anys haguera estat presentant. Això no vol dir que hi hagueren coses millorables que el pròxim any intentarem que no fallen, però bueno, ja podem anar preparant l'altra festa. Ja us diré a qui li toca la colla del divendres que ho he de mirar. Fins un altre ratet.

ROSER ha dit...

A MI TAMBE M'AGRADA MOLT EL DECORAT I EL BALL ESTAGUE DE LO MES BE!!!I SI NO QUE LI HO PREGUNTEN A MªANGELES,EH MAYTE EM VAIG RIURE MOLTISSIM!!
AH PER CERT ROCIO,CARA GUAPA,A VORE SI CANVIES LA DATA DE LA TEUA CAMARA QUE VA 10 ANYS PER DAVANT,JIJI!!!
ESTHER EL PROXIM ACTE FALLER AMB MES GANES SEGUR!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a totes les persones que feren posible quel acte de la presentació eixira de puta mare. Els xicotets fallos no son res (ja que profesionals com la Obregon i altres aixi n´hann fet de pijor), per lo tant per a mi va eixir molt be. Cal subsanar alguns problemetes per a la próxima presentació pero aixó ja vindra. Enhorabona per a tots els que feren posible quel acte eixira be com l´organització, decorat, presentadores, ajudants d' acte, els que estagueren entre bastidors,foco, seguretat de la porta, membres de la nostra falla qu´estan a la JLF, xaranga, duo (qu´e vaen ser tres al final), gent de la barra, fallers tots, familiars. I donar l´enhorabona a les families de les falleres Majors, president infantil i presidenta dels majors, i a elles i ell mateixa per el acte i el proper reinat. Per a Ana delina dirli que sempre será la meua reineta.

rocio ha dit...

Bo, jo m'espere a l'article de Dulia per felicitar, sols volia dir-li a Gatet que hem rebut les seues fotos, però estic prou lia nomes puguam te les pose, gracies.

A tambe dir-lia a la Roser que la camera la vaig estrenar el dissabte, pero ja ho tinc arreglat per a la proxima vegada, no se li passa una...

Kike guapo, guapo...be i prou, pero fa molta risa ixes que estas asomante, mira que t'agrada xuplar camera, però si la foto no era per a tu, que feies posant el teu careto¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.