dimecres, 19 de novembre del 2008

CARTELL

Aquest es el cartell que ha preparat el nostre faller Romeu per a l'acte de la presentació de les Falleres Majors Laura i Maria, acompanyades per la presidenta Dolores, el presi infantil Eric i amb la cort d'honor. Com ja es una tradició, any rere any, Romeu dissenya aquestos cartells amb un to diferent a la resta i es el motiu per el que estem tots esperant el moment.
El moment ja arribat, i esta es l'obra que ens mostra, amb una coletilla que diu: espere que vos agrade.

Gràcies Romeu ¡¡

8 comentaris:

rocio ha dit...

M'agrada molt el teu treball del cartel, tens el don de fer coses diferents, i nosaltres tenim la sort que sigues dels nostres.
Enhorabona¡¡

rocio ha dit...

Llegint la lletra meduda 2 sorpreses: tenim presentadores infantils i majors, les majors son Dulia i la Rojuel, que callaet heu tenieu....

Tambe volia dir que nostres falleres estan guapisimes ¡¡¡

San-vala ha dit...

Com diu Rocio enhorabona amic Romeu, gram cartell m'has tornat a sorpendre com l'any pasat. Fas coses bòniques mesclant la tradicionalitat amb l'innovació...

I a les Falleres Majors ha disfrutar d'un dia inolvidable per a vosaltres, ja queda menys...

Mayte ha dit...

mare meua , si que es xulo si...., Enhorabona Romeu, i a la Rojuel , ja liu dire jo, ja...,ay mare que despres de que l´any passat t´agafaren per als play-backs del cau com a presentadora , jo crec que aço a tu t´agrada,veritat???
Menos mal que Rocio, ho has llegit ,per que no tinc les ulleres a la ma, i no ho haguera sabut,ummmm
Aixo es el que pass per no anar a les reunions ,pero la feina es la feina
De totes maneres enhorabona a tots, desd e Romeu, fins els nostres represntants, falleres majorsa i presidents/es ,fins a nostres presentadores.

rojuel ha dit...

Ei xicones, no ho tenia callaet, és que em va pillar de improvist, i a més a més fa temps que no xarrem...

MADUIXANA ha dit...

BUENO ROMEU NO DEIXES DE SORPRENDRE, ERES UNA CANYA, M´AGRADA MOLT I MES QUE NO ES EL TRADICIONAL DE SEMPRE I AL MEU PAREIXER RESALTAT LO BONIQUES QUE SON LES NOSTRES FALLERES MAJORS.

UY¡ CREC QUE FET UN VERSETS,JAJAJA, BUENO DE TOT COR AL ENHORABONA A ROMEU PER ESTE CARTELL, I COM DESITJAR QUE ELS NOSTRES REPRESENTANTS EIXE DIA EL DISFRUTEN AL MAXIM, I QUE PER SUPOST L´ORATGE ENS ACOMPANYE

Anònim ha dit...

Un cartell al meu parer molt xulo i innovador. Respecte a les presentadores infantils ho hem fet per integrar una miqueta més a la comissió infantil en la festa i respecte a Vanesa, té raó, la pillà per sorpresa però segur que ho fa de categoria.
Per cert, si hui, dijous 20 de novembre, voleu aguaitar a partir de les 22 hores al casal, hi haurà faena per a tot el que vaja.

Anònim ha dit...

Que guay he entrat a la web i he vist el cartell que encaro no l'havia vist...m'agrada molt!!! eres unic Romeu

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.