dilluns, 10 de novembre del 2008

JOCS DE TAULA

Divendres passat, Emilio ens va recordar que començava el concurs dels diferents jocs de taula que organitza any rere any la JLF. Enguany tindrà lloc al cau de la falla Plaça de l’Ajuntament, a la qual agraïm la seva hospitalitat, i es celebrarà aquesta setmana.


Els dies 10 i 11 de novembre, és a dir, avui i demà, tindrà lloc el campionat de truc. Els dies 12 i tretze tenia lloc el campionat de dominó, on crec recordar que no participàvem i per acabar tindrà lloc el campionat de parxís (no recorde la data exacta, ho consultaré), on també teníem representació.

Enviem molts ànims i desitjem molta sort des d’ací a tots els participants, especialment als nostres, com no, de segur que ho fan molt be i deixen la Xúquer en bon lloc.

5 comentaris:

rocio ha dit...

Qui son els participans? l'altre divendres ho volia preguntar i se m'oblida.

Qui poguera acudir a tot¡¡¡ deu de ser guay jugar contra altres falles... molta sort i a pasar-ho be.
Si algun dels participans es blogger que mos digua com han quedat??

Amic fep ha dit...

Rocio, tu no pots, esta ocupa de 19 a 21 hores...

Fuginera!!!!!!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

ja t'apanyare, tots el dies apeu de canyo i em dius fuginera....

Gemmeta ha dit...

Hola, hola, bon dia!!!!

rocio ha dit...

hola Gemmeta¡¡¡

Mayte ja esta la barra de videos, eixos son els que han eixit.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.