dijous, 20 de novembre del 2008

Apoyo incondicional de MADUIXANA per als....

FUTBET INFANTIL
BO EL MEU ARTICLE, SIMPLEMENT ÉS PER A POSAR EN CONEIXIMENT DE LA RESTA DE LA COMISSIÓ EL QUE ES PERGUEREN, JA QUE ELS NOSTRES REPRESENTANTS ES PORTAREN COM UNS CAMPIONS, SENSE PERDRE L'ÀNIM PER RES, NI TAN SOLS EL PAPERS, DESPRÉS D'ALGUN BAC QUE ALTRE, I ES DIVERTIREN COM EL QUE MÉS.

A MÉS EN LA PRIMERA RONDA QUE FOU LA SETMANA PASSADA, DIA 8 DE NOVEMBRE, QUE CONSTE QUE NO EN GUANYÀREM CAP, PERÒ TOT FOREN BROMES, RIALLES I PASSAR-HO D'ALLÒ MÉS BÉ.

UNA BONA LLISO PER A CULSEVOL MAJOR. JA QUE EN ALTRES COMISIONS CASI SE AGAFEN DEL MONYO, PERO EL NOSTRE EQUIP FOU CAMPEO DE DEPORTIVITAT, UNIO I COMPANYERISME.


I ESTE CAP DE SEMANA QUE EREN FINALS ELIMINATORIES, PER DESGRASSIA TINGUEREM ALGUNES BAIXES, PERO ASO NO LLEVA LA MORAL DELS NOSTRES REPRESENTANTS, I LA VERITAT ES QUE ENS VAREN FER PASAR UNA ESTONA DE LO MES DIVERTIDA.


FOREN UNS PARTITS EMOSIONANTS, FINS ALS ULTIMS MOMENTS, VAREM QUEDAR PRIMERS DEL GRUP "B", O EN QUINTA POSSISIO COM VULLGAU AGARRARO.


PERO PER A TOTS MOSATROS UN DIGNE COMPORTAMENT I REPRESENTACIO DE LA NOSTRA FALLA.


LA VERITAT NO VULLC DIR ELS NOMS DELS NOSTRES REPRESENTANS PERQUE EN REALITAT NO EN VULL DEIXAR A CAP.


ENHORABONA CAMPEONS, I FINS AL ANY QUE VE.

MADUIXANA

4 comentaris:

rocio ha dit...

hola maduixana¡¡¡

Com tu dius no tenim queixa dels nostres menuts,tant dels mes majors com dels mes xicotets.
Quant ens toca desfilar, o en aquest cas competir deixen a la falla en bon lloc, tenen educacio i ganes de pasar-ho.
Tambe tu eres una de les que millor ho pot saber, perque estas molt lligada a ells/es, i per molt anys. Sempre sa dit que l'arbre s'adresa desde menuts i els pares de la falla ho tenen molt clar, quant es te que pegar un beset es pega, pero quant es te que pegar un crit tambe es pega.
Als menuts/des els tenim que recolzar tots perque ells son el nostre futur.

Anònim ha dit...

vinga que es note estes falles i compreu cosetes per a nosaltres els xiquets. gracies a maduixana per el article

MADUIXANA ha dit...

GRACIES A VOSALTRES, I NO MES QUEDEU TOTS CONVIDATS TAMBE AL PROPER ACTE QUE TENIM DE MANERA COMPETITIVA COM SON ELS PLAYBACK, QUE NO SOLES VOLEM QUE ENS ACOMPANYEU PER ANIMARMOS, SI NO QUE TAMBE PER PARTICIPEU....

Anònim ha dit...

Amunt! eixos xiquets, ho aveu fet molt bé,ara a asajar per als playbacs.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.