dissabte, 22 de novembre del 2008

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA LOTERIA

¡Hola! Ahir en la reunió nostra lotera Bienve ens va informar de dates que hem de tindre en compte sobre la loteria de nadal. A saber:
1. La loteria de nadal es podrà arreplegar fins al dia 15 de decembre.
2. La loteria del "niño" es podrà arreplegar el dia 12 de decembre, sempre i quan es tinga pagada la de nadal. Fins que no estem al corrent en la de nadal no podrem arreplegar la del "niño". La loteria de nadal puja, per si a algú li interessa, 430 €.
3. El termini per a pagar la loteria de nadal és abans del 19 de decembre, dia que ja haurà d'estar pagada en l'administració. O siga, que s'ha de pagar abans d'eixe divendres.
Recordar-vos també que tota aquella persona que no estiga al corrent abans de nadal en fardes i quota pagarà una penalització de 10 €.
Una altra cosa: dijous i divendres a partir de les 8 de la vesprada estarà Sónia en el casal venent entrades de la presentació. Feu el favor d'anar a comprar-ne i anar a la presentació que estem fent un decorat increïble de xulo. Només de vore'l obri la gana, no vull dir res més que desvetlaré la sorpresa. Si voleu vindre a tirar una maneta esta pròxima setmana encara estarem en el casal acabant de rematar.
M'han dit també (açò no us ho puc assegurar perquè fins a la nit no ho voré) que amb l'ampliació del lido el passadís s'ha quedat més estret i no caben bé faller i fallera. Si és cert el que he sentit les falleres de Cervantes enguany pujaran sense faller del braç, però us ho confirme la setmana que ve.
Em sóna que volia dir-vos una altra cosa però ara no m'enrecorde. Dóna igual, seguirem en contacte. Que tingau bona setmana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sé què volia dir: que al divendres pròxim, vespra de la presentació, li toca colla a Cuenca, Roja, Rafa, Jean Pierre,Eva, Rocío...

rocio ha dit...

Ahi Dulia sino fora per tu...

Esperem que molts vingau a la presentacio, però tambe que es vestiu de fallerets/tes perque un dia de passaarer ja no tornarem a tindre fins a Març, i quanta mes gent mes lluira l'ecenari que ens han preparat per a l'acte.

Per cert l'horari d'eixida es a les 18h en el cau?

Anònim ha dit...

Sí senyora. Divendres ho direm en la reunió però l'eixida està prevista a les 6 de la vesprada del casal per a començar a les 8 en punt la presentació. De pas preguntaré a Esther i a Eva si eixiran de falleres o no, és que aixina tatxe a totes les que sé que no eixiran, per a no cridar-les.

Eva ha dit...

Hola!!!
Dulia jo no puc ixir, no tinc traje i Esther tampoc ix ja que treballa. Per tant, kariñet ens borres i no ens crides perque no podrem pujar, espere l´any que ve poder ja ixir amb el meu traje nou!!!!!
Per cert, si sabeu d´algu que li fa falta loteria de nadal a mi encara em queden uns quants numerets per vendre.

Anònim ha dit...

Ok. Respecte a la loteria, crec que molts estem com tu. És que costa de vendre perquè a 5 € i dos numerets la gent no vol. Bueno, si arribeu al ball, de categoria i si no, ja vos ho contarem.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.