dijous, 27 de novembre del 2008

¡¡¡AÇÒ JA VA DE VERES!!!

¡Sí, sí, sí, la Xúquer ja està ací! Tinc unes ganes que arribe la presentació ja. A vore si m'aclarisc per a informar-vos de tot i que no se m'oblide res, segur que algo se m'oblida però ja aniré dient-vos-ho sobre la marxa.
En primer lloc al divendres en la reunió direm tots els detalls però ací va un adelant:
L'eixida del casal serà a les 6 de la vesprada. Ni a les 6'10 ni a les 6'15, sinó a les 6 de la vesprada. Tirarem traca, escoltarem música (ai, que guai, ja estic sentint l'oloreta de la pòlvora) i anirem a per Anna Adelina. Agarrarem forces i ens n'anirem a per Maria: altra traca, més emocions, més música, més menjar, més aplaudiments i a per Laura, "más de lo mismo", per a no repetir-me. Una vegada ja estem tots, cap al lido, arregplegar les flors i organitzar-nos.
Intentarem que la presentació comence a les 8 en punt. Ahí ja no podem ser tan estrictes com en l'eixida del casal perquè depén de molts factors, però us afirme que la idea és començar tan puntuals com puga ser.
Respecte a les falles convidades, m'ha dit Dolores que quan els donen la invitació de la falla hi ha una targeteta xicoteta on posa l'hora aproximada a la qual han d'acudir. Però, en principi, seran citades de 21'15 a 21'30. Nosaltres no som una comissió nombrossa i acabem prou prompte de cridar a les falleres, espere que vinga tot bé i no ens hàgem d'esperar ni nosaltres ni ells.
El passadís per on pugem és enguany més estret, això vol dir que no caben faller i fallera. Però els fallers que vulguen eixir per supost podran eixir, això ja és pensar per on: o darrere de la fallera, o cadascú per un passadís, o tota la comissió masculina en ple... Ja ho raonarem més en la reunió, però si voleu anar pensant alguna cosa.
Quan acabe la presentació (quin plaer llevar-nos els pirris) desmuntarem l'escenari, carregarem el camió i cap a casa a canviar-nos. De seguida anirem al casal, pegarem un mosset (panaetes, pizza i un poquet de dolcet a càrrec de la falla), descarregarem el camió, i quan ja estem tots a punt, a ballar.
Crec que ja està tot. Seguirem en contacte.

17 comentaris:

rocio ha dit...

Mare meua Dulia tu acabes de posar-me mes comboi del que ja tenia. Aquest any la falla paga soparet, collo quin lujo. A mi ja ma quedat clar¡¡¡

si tenim que eixir a les 18h, dir a la gent que acudixca a les 17.30h perque eixirem 2 gats del cau, que som la Xuquer = a tardons

Anònim ha dit...

ESTA LOCA LA TIA PERQUE LA FALLA PAGA EL SOPAR!NI DINARA PA TINDRE MES FAM.....COLLO ROCIO QUE MAL ESTA LA CRISIS PER RIOLA,NO?TU PER SI ACAS A LES 16:00 ALLI A VORE SI SEN VAN I TE DEIXEN...ALE ADIOS.

Anònim ha dit...

que si que si, que quedeu a les 5 perque la puntualitat no es el fort dels xuquerets.
no rocio no isc a la presentació quina llastima
jajajaj quiquee deixa a la xiqueta

Anònim ha dit...

bo rocio crec que la inma si que ix la prima, es la prima de tota manera abanda de anar a vorevos que tinc una il.lució a males si vols que t´ajude en algo em toques estare en casa.dure la camera de video val? soc maria

rocio ha dit...

SERAS FILL DE SATANAS¡¡¡ com no tinc que dinar? si en ma casa els dissabtes toca paella o fideua, i bonisima.
A vorem a quina hora ve la Estela, no sigues negrero i que ixca pronte, que a les 20h ja entrem al lido.

rocio ha dit...

El Kike que me mareja.... ma deixat la mitad de comentari.

Sareta defent-me¡¡¡

Maria si vols vindre ja saps on acudir

Anònim ha dit...

VOLDRIA YO VORE EIXA PAELLA,JAJAJAJA!PAREIXERA PATE D,ARROS ,A CADA GRANET D,ARROS PAREIXERA UNA BUFA DEL MICROONDES...RES ALGO AMPASTRAETA!POBRE ALVARITO, QUE CASUSA ESTA PASSANT,TINDRA MES GANES DAGARRAR UN PLAT DE CALENT QUE EL GOS DEL ASMOLAOR,QUE PER MENJAR DE CALENT ES MENJAVA LES CHISPES.

Anònim ha dit...

xe xe xe quique això si que no, que la xiqueta ho fa tot molt bé vaja només tes que vore al novença .

Mayte ha dit...

jejejejeje, que fas per açi Quique???
t´has perdut, pues mira jo dinar si que dinare,pero berenar, no se no se...

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA COM ESTA EL PATI, JAJAJA, AÇO JA VA AGARRAN COLOR I CALOR DE FALLES, QUE DE SEGUR QUE SERA LO QUE ENS FARA FALTA AL DISABTE UNA MIQUETA DE CALOR.
SEGUR QUE ENGUANY SEREM PUNTUALS I PER LO QUE VEC TENIM PROU DE TEMPS PER A TOT. ENCARA QUE JO TINC EL HORARI JUSTE, PUES TAMBE TENIM PER EL MATI COMPROMISOS I CASI NO ENS DONARA TEMPS DE FER LA SIESTETA O DESCANSAR UNA MIQUETA ABANS DE ARREGLAR A LA TRIBU, JAJAJA PERO NO PASA RES DESPRES EN UN PARELL DE XUPITOS ENS CARREGAREM LES PILES DE NOU.

rocio ha dit...

Ireu este quina bufa te, en aixo que ell es cuiner la resta ja no sabem fer res, jajajajaja
Pues que sapies, llenguavaladrona, ajjajaja que les paelletes son made in Alvaro, eixina que les xispes de l'asmolaor per a la mare del topo, saps qui es no?

Anònim ha dit...

QUIN TOPO,PERO QUE DIUS TU LA FLIPES.BUENO BE ADIOS.I TREBALLA Y CALLA.

rocio ha dit...

TOPOTAMADRE, jajajaja en carinyo

Anònim ha dit...

eh eh que no passa res ací el que cal fer es un repte a vore qui fa millor els menjars, així que a vore qua es poseu mans a l'obra i ens feu paelletes i fideuaetes, i jo de jurattttttttt, que booooooo, vinga quique valent i tu rocio que tu pots amuntttt.

rocio ha dit...

Sareta no puc competir en el Kike, perque ell es el que sempre feia les paelles quant anabem a la caseta, i porta molt anys de ventaja, perque agusaes que mos em menjat paelles roins, pero roins i ara ja s'ensenya sen va de cuiner i mos deixa mes penjats que una mona.
No es penseu que te estudis, no¡¡ este sa ensenyat al mig del camp, bueno i en el seu carrero, jajaj

Anònim ha dit...

ROINS ROINS PERO TU EL FEIES MES FARTA QUE UN GOS,SO NINOTA!!

rocio ha dit...

Clar que sí¡¡ de papes i cacaus

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.