dimarts, 4 de novembre del 2008

PRESENTACIO DE LA FALLERA MAJOR DE SUECA


El passat dissabte 25 d´octubre va tindre lloc al centre Cultural Bernat i Baldovi , la presentacio de nostra Fallera Major de Sueca, la senyoreta YASMINA GUARINOS i la seua cort d´honor.
Si vols mes informacio a sueca.tv. , ho voras retrasmitit

4 comentaris:

Mayte ha dit...

si si xiquets , jo per a variar a currar ,pero aço jo lleva lloc a que per la tele ho puga vore i com no, a qualsevol li entre el "cuquet" , de traure el traje , fer-se el monyo , vestirse de valenciana i com no , sentir l´oloreta a polvora,ummmmm. que ganes tinc i damunt de voreles alli dalt encara mes , i a vosatros???

rocio ha dit...

mos queda menys d'un mes per vestir-nos de falleres, espere que l'oratge acompanye i que no ens ploga, perque si fa fred calfes amb una casalleta o el tapes amb un manto, però amb l'aigua poc pots fer.

Anònim ha dit...

Jo també vaig tenint ja ganes de vestir-me, encara que els pirris són un turment. Ja ens queda poc per a l'altra festa. Pensava que era un poquet prompte però mira, ara pense que està bé, aixina l'hivern faller no es farà tan llarg.Dúlia.

MADUIXANA ha dit...

JA NO QUEDA RES I EL MAL QUE COM ES TAM PRONTE TINDREM ENGUANY EL MONO DE ESTA FESTETA FINS EL ANY QUE VE, QUE JA SE QUE NO QUEDA RES, PERO QUEDA ( valga la redundansia, jajajaja)BUENO, SI CONEGUEU ALGU DE LA COMISSIO INFANTIL QUE COM VE SABEU NO VENEN A LES REUNIONS SERIA DE AGRAIR QUE CORREGEREU LA VEU, PUES LA GENT TE LA COSTUM QUE ES A PRINSIPE DE ANY ,,,, GRASIES
P.D. JO NO SINTONICE EL TV DE SUECA, DE MANERA QUE MEU HE PERDUT TOT.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.