dijous, 3 d’abril del 2008

TINDREM FALLERA MAJOR??????

Nostra Fallera ELISIN,(La Roji) en el seu dia hem va facilitar aquesta foto desitjant-me que m`agradara i sempre pensant amb el mon faller , com no , i no tendria que ser d´un altra manera que sempre pensant amb els mes alts carrecs d´una falla per a les falles del 2009, els representants d´una comissio, nostres Falleres Majors.
Ara nomes falta que a la reunio es faça votacio , si es que hi han mes candidates.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

NO ESTA RES MAL EN TEJA I PEINETES EL NOSTRE PAPA, PERO YO CREC QUE EN LA NOSTRA COMISSIO NIAN UNES FALLERES QUE NO TENEN NI PUNT DE COMPARACIÓ. TINC GANES DE QUE ARRIBE ESTE DIVENDRES PER A VORE QUE MOS REPRESENTA AL ANY QUE VE. ENCARA QUE YO A UNA XUQUERETA YA LE HE TIRAT ALGUNA INDIRECTA... JAJAJAJA.... BUENO ALGU SAP ALGO QUE ELS DEMES NO SAPIAM AVANS DE DEMA....VA BANYEUSE...QUE MOS PICA LA CURIOSITAT....JAJAJA

Gemmeta ha dit...

jejejeje, maduixa jo no se res mes, demà eixirem de dubtes...
Qui serà....????

Mayte no he pogut vore encara que es lo que li pasa al picassa, però nomes tinga un rato heu mire, val?

Eva ha dit...

Hola!! Jo tampoc se res, la veritat! Pero hi ha alguna candidata clara entonces??
Ara ja m´ha picat a mi també la curiositat!!!

morales ha dit...

Euuu tu, ja deia jo que no vaig vore al papa en massa bona cara estes pascues cuant me vaig dixar caure per Roma, jo que pensava que era per la pluja i ara me done conter que va ser que era resaca.

rocio ha dit...

hola bon dia¡¡¡

Maduixana tu saps algo¡¡ dona alguna pista, vaaaaa

Anònim ha dit...

Bon dia.
Demà serà l'elecció del president o presidenta.
Però per a l'elecció de les falleres majors i president infantil, s'obri un termini de varies setmanes per a que qui vulga ser s'apunte, i en cas d'haber-ne més d'una, es farien votacions.
Que sabeu del president, vol repetir? Hi ha algun candidat o candidata?...

Anònim ha dit...

ROCIO LA VERITAT NO SE RES,PERO LI HE DIT MITG EN BROMA I MITG EN SERIO A MES DE UNA EN EL CASAL ESTES FALLES.
I MORALES NO TE VA DIR RES EL PAPA PER A LES FALLES DEL ANY QUE VE? JE,JE, A VORE SI CUAN MENOS MOS DONEM CONTER EL VEGEM ENTRAR EN EL CASAL....

Anònim ha dit...

NO SE SI VOL REPETIR EL PRESIDENT, PERO ESTARIA MOLT BE QUE SE PRESENTARA ENGUANY ALGUNA PRESIDENTA

morales ha dit...

Maduixana presidenta!!!Maduixana presidenta!!!Maduixana presidenta!!!Maduixana presidenta!!!Maduixana presidenta!!! jejejeje. Sols me va preguntar que si podia tocar amb la nostra xaranga perque li feia ilisió la canso de la sandia, si no, diu que te altres ofertes.

Angeles ll. ha dit...

hola le veritat es q estic prou desconecta, pero de normal quan alguna se va a presentar en fales ja ho sap tot el casal i jo no he sentit res no??pero ni major ni infantil ni presidents..no?

Anònim ha dit...

MORALES, MORALES, ERES DE PORT YA T´AGARRARE EN EL CASAL, QUE ASI MOLT BE, PERO ALLI VAS DE SERIO. BANDIDO...JA,JA,JA,....TU SI QUE FARIES BON PRESIDENT,

morales ha dit...

Maduixana senc de tot cor no poder satisfer els teus desitjos, jo tinc un altra afició que m'inpedix anar al cau desde setembre fins a febrer i en ixos temps es cuant comença lo bo.

Anònim ha dit...

EU TE TOT COMPLET ,TEJES,PENDIENTES,LES AONES ,LA RALLETA..JEJE POS IO BOTE PA QUE LANY QUE BE SIGA FALLERA MAJOR ..

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.