dilluns, 14 d’abril del 2008

FELICITATS ESPE¡¡

Encara que amb un dia de retard no podíem deixar de felicitar aquesta fallera, enguany cap de colles de cartonets, desprès del seu debut al sainet i amb la seva col·laboració amb els maquillatges dels playbacks. Com ja es veu una fallera completeta¡¡¡

14 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES FELISITATS ESPE, I COM NO TU COM EL BON VI, MILLOREM EN EL TEMPS...FELISITATSSS GUAPISSIMA

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, ESPE!!

Esther ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Espe!!
Ja me contaras con seu pasare-ho ahir ehhh. un bes i espere que te hajen fet molts regalets.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Espe!!
Ja me contaras con seu pasare-ho ahir ehhh. un bes i espere que te hajen fet molts regalets.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!

Anònim ha dit...

Hola Espe. Et desitge moltes felicitats pel teu aniversari i crec que si ja has sigut en la falla: actriu, vice-secretària (encara que fóra per una semana), encarregada de colles de cartrons (encara que fóra per unes hores), maquilladora... seria una bona medalla per al curriculum que fores també fallera major ¿no?. Jo crec que tu també aguantaries estupendament bé. Que passes un dia molt bonic, Espe.

Anònim ha dit...

Moltiiiiiisiiiiiiimes felisitats wuapaaaaaa.Crec k entre nosaltres sobren les paraules perke j saps lo molt k te apresie.Espere k cumplixkes molts mes i k jo ho vega.Felisistas de part de Jose,Nicole i un fort abraç de part meua.Ja te dire les idees k tinc per al playback infantil.Jo ja donante feina jajajaja.BESETS WUAPA.

Anònim ha dit...

Hola Espe, moltes felicitats i que pases un día molt feliç junt a la teua familia i amics,ah, Susana diu que li deus un xupitet a la colla el xupito i moltes felicitas de part de ella.

Blaiet ha dit...

moltes felicitats espe..
ya mos diras cuans astirons de orella li tenim ke pegar ala nostra makillaora jeje deww!!

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS ESPE!!!Espere q el teu home s'haja portat be i taja fet un bon regalet.besets

morales ha dit...

Espe te dic lo mateix que a Laura, es una semana de molta tasca en la faena i stic un poc stresat. Moltes felicitats, encara que en retas.

Anònim ha dit...

Feliç Aniversari, espere que passes un dia molt especial junt la teva familia i amics.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Espe! Que cunplixques molts anys mes i el xupitet que ens deus a la colla que no sigua per a les dones asoles, que aixo es discriminació sexista. NNNOOOO, es broma, moltes felicitats. Uetxo fogo i Julian també.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.