dimecres, 9 d’abril del 2008

SEGUIM D'ANIVERSARI

Avui, dia 9 d'abril, és un dia molt especial per a una xuquereta, és el seu aniversari. Avui, Anna Adelina Caplliure Bru, Fallera Major Infantil de la nostra comissió per segon any consecutiu, complix 11 anys.

Esperem que passes un gran dia i compartixques bons moments amb la familia i amics. Que en complixques molts més i, com no, que et facen molts regalets. De part de la colla i de tota la comissió,

MOLTES FELICITATS, ANNA!!



Rojuel

12 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS A ANA QUE YA ESTA FETA UNA DONETA, PUES ENCARA MAN RECORDE CUANT VAIG CONEIXER A SA MARE QUE ESTABA EN ESTADO DE ELLA, LA VEIA EN FALLES EN LA PANCHORA I POBRA EN DONABA LLASTIMA, PERO BUENO TOTES PASEM PER AHI... QUE EL FASEN MOLS REGALETS I COM NO QUE TINGUES UN BON DIA.

Anònim ha dit...

FELIÇ CUMPLE ANA!!!!!!!!!.Eres una dolsor de xiketa i tu ja saps k jo te vuic moltisim.Enguany a tengut el plaer de coneixert millor per lo del playback i me kede en eixe somriure k sempre tens.FELISITATS WUAPA.

Anònim ha dit...

bon aniversari , Anna , que et façen molts regalets

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats anna , encara m'enrecorde quan vaes naixer, i ara ja tens 11 anys...com pasen els anys..

Anònim ha dit...

moltes felicitats i a conplirne molts mes

Anònim ha dit...

ANA MOLTES FELICITATS WAPA!! DEMA DE EXCURSIO EEE !! BUENO HUI EN ESCOLA IA TE E FELICITAT PERO ASI A TRAVOLTA QUE COMPLIXKES MOLTISIMS MES!!!

Anònim ha dit...

Moltisimes felicitats en el día del teu aniversari de part de Sonia, Àngela, Helena i Martí. Et volem amunto i ens alegrem del teu aniversari. Espere qu´enguay hages disfrutat molt en el teu reinat, perque tu i la teua familia seu mereixqueu, ja que sou fallers de veritat. Felicitats i que sigues molt feliç Ana. Ah ens oblidabem de "Anaoriol", tu i els teus pares i germa ja sabeu el que volem dir.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS¡ de part de Romeu, Carmen i Mar i també de part de la meua germana Mª Jose, Luis i Oscar. Que ho passes molt bé i en cumplisques molt més.

Anònim ha dit...

hola ana moltes felicitats i que en cumplixques molts mes.un best molt gran.fanny

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Anna! espere que t'ho pases molt be en el teu dia igual que mos heu haven pasat en falles perque han segut les millors falles de la meua vida i tu has col.laborat en la teua simpatia i la teua dolçor, un beset!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.