dilluns, 14 d’abril del 2008

FELICITATS LAURA¡¡¡


Hui es l’aniversari de nostra Fallera Major 2007-2008, i vorem si 2009…jajaja
Ens ha demostrat tindre un sentiment faller sobre humà, li encanta fer comboi, que la gent estigua ben servida i que no falte de res (sinó que ho pregunten a la família aquestes festes passades)
Esperem que tingues molt bon dia amb el Cubi i amb la famili¡¡¡

17 comentaris:

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, LAURA!! Que passes un bon dia amb els teus, que et regalen moltes coses i que en complixques molts més.

Anònim ha dit...

MOLTES FELISITATS LAURA, ESTA GUAPISSIMA

Esther ha dit...

MOLTES FELICITATS WAPISSIMA!!!!!!! I QUE EN COMPLISQUES MOLTÍSSIMS MÉS

Anònim ha dit...

Moltisimes FELICITATS!!! Laura q ja entres en el 3... ehhh!,jaja es brometa.Disfruta i que et façen molts regalets.Ah! i el divendres la convidaeta.

Anònim ha dit...

Gracies a totes m'ha fet molta il.lusio vorem de fallera! ja estic en el 3...socorro!

Carla ha dit...

Hola Laura, felicitats en el dia del teu anniversari. Espere que passes un bon dia!!Un beset

Anònim ha dit...

Moltissimes felicitats Laura de part de Mar, Romeu i meua. Et desitge el millor salut i alegria.
Laura ha sigut una Fallera Major que ho ha viscut moltissim i es notava que li agradava molt, ho hem passat molt bé juns ¿veritat?. Pensa en el conjunt de tot el que has passat tot l'any i voras que ha sigut molt bonic. Molts Besets Guapetona.

Eva ha dit...

moltes felicitats Laura!!! la veritat es que ens estem fent major a la carrera...ara a mi encara em queda un anyet per a començar a contar amb el 3...ja,ja,ja,...
un besot

Anònim ha dit...

Aprofite el teu aniversari no només per a felicitar-te el dia sinó també per donar-te l'enhorabona per la teua valentia per a acabar encenent la traca com a fallera major en un moment en què et trobaves tan malament. Admire l'aguant que teniu totes les falleres majors i si et fa il.lusió repetir (a tu o a qualsevol) no deixeu de fer-ho perquè tingam presidenta perquè això, de veritat, no serà cap problema. Que passes molt bon dia i a vore si el Kubi s'estira en el regal.

Blaiet ha dit...

MOLTES FELICITATS LAURA,ke complixkes mols mes i la edat no es diu ke a tu i al kuvi no vos senota..ke teu pases molt be i ke tinges amunto regalets

Anònim ha dit...

Moltes felicitas Laura, que pases un día molt feliç i que el Kubi el porte un bon regal.I tambe dirte que no pasa res en el 3.....que teu dic jo que de aixo se un poquet.

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS TETA!!!Has demostrat q eres una fallera de les millors i molt bona amiga,i encara mes bona germana.Espere q tingues un felis dia.I boba no digues la edat q te mantens de lujo i no es nota.besets

Anònim ha dit...

Moltissimes felicitats!!!!De part de Maria Y Trini y espere que tingues un regalet molt important.Mollltttss besets.

Anònim ha dit...

Gracies a tots casi m'ha fet plorar! la veritat es que estes falles han segut especials no sols per a mi, sino crec que per a la falla tambe, sobretot el dia 19 va ser molt emotiu...el millor dia de tots!
Respecte al cumple menos mal que el celebrarem en la caseta el diumenge perque Juanjo ahir esta molt malet i ni tan siquiera poguerem anar de soparet! pero no pasa res la veritat es que ha segut un cumple molt guay.

morales ha dit...

Perdó Laura per felicitarte tant tart, no e pogut entrar a la web desde la semana pasà perque vaig de cap en la faena. Moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Feliç Aniversari Laura i et desitje que passes un dia molt especial junt en la teva familia.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Laura! que en cumplixques molts mes. Cuidam al Cubi si está malet pobret. I no patixques per lo del 3, lo bonico en esta vida es anar fent anys i disfrutarlos. Ah! jo crecc que deuries de repetir enguany, pense con Dúlia. Be, lo dit moltes felicitats, que repetixques reinat, cuidam al Cubi que es un tio molt especial i de madera molt noble i per finalitzar Uetxo i Mutxaxto super 3 fogones

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.