dimarts, 8 d’abril del 2008

BERENAR INFANTIL


El dia 16 de març , cap a les 18h. , de la vesprada tambe va tindre lloc al cau del Xuquer el

"BERENARET INFANTIL " , a carrec de nostra Fallereta Major Infantil Ana i el seu President Oscar , ens van convidar a la tradicional ...


" XOCOLATADA AMB ENSAIMADES "
, fet per nostra benvolguda Sra. Pepita (mama xixarra).

El cau estava a rebentar , les taules ni es veien , hi havien xiquets de totes les edats , des de els mes menuts que estaven acompanyats dels pares , tios, iaios , ect... fins als mes majorets.


Era tot un crit , soroll , rialles..., tot amb got de xocolate i a l´altra ma l´ensaimada , mare meua estava bonissim, fins i tot als ja majorets ens toca, jejejeje.


Aprofitant la gran afluencia de gent , tambe es van passar a donar les recompenses d´inssignies a diferents fallerets /es , mentres un per un , nostra Fallera Major Infantil i el seu President feien entrega d´un regalet a tots els xiquets menbres de la Xuquer.


Gracies per la vostra assistencia , espererant la maxima afluencia o inclus mes quantitat de xiquets/es per l´any que be.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

EL CHOCOLATE ESTABA MOLT BO. UETXO FOGO
SIENTO LA VIDA...
SIENTO LA MUERTE...
SIENTO SINCUENTA...
DOSIENTOS VEINTE.

Anònim ha dit...

MARTI ESTAS DESCONEGUT, JA,JA,JA, TAS AMOLLAT EL PIRRI EN EL BOGE

Anònim ha dit...

MAITE ESTA DE LUJO ELS COMENTARIS,JUNT A LES FOTOS.. NO EL DEIXES NINGUN DETALL...GRASIES..

Anònim ha dit...

Este Marti , si que esta desconegut , pero aço esta guay , sempre hi ha un espontaneo que ens alegra els comentaris dia a dia.
Bueno Martinet ja que vec que tens ganetes de apareixer per açi , ens podries dedicar algun que altre articulet del tema que vuigues ja saps que no hi han preferencies,animo

Anònim ha dit...

SI, SI, MOLT BE MAYTE A VORE SI SA ANIMA I MOS CONTA A TOTS LES SEUES EXPERIENSIES COM A PRINCIPAL EN ELS PLABACKS... QUE EU FA FER DE LUCXE

Anònim ha dit...

AYSSSSSSSSSSS k bo k estaba el xocolate i no ho dic per kedar be,ho dic perke em vaig pendre dos gots de xocolate.jajajajaja.MAYTE I MADUIXANA vosaltres sempre animant en lo dels articles jajajajaja.La veritat k MARTI si k podria escriure algu k a d´ell se li dona be.Per cert MAYTE enhorabona per els articles k estas fent,curranteu molt.MAYTE ja tenviat algunes fotos nose si les habras rebut.MADUIXANA DESEGUIDA TAGREGUE EN EL MEU MESENGER A VORE AIXO TAN IMPORTANT K ME TENS K DIR JAJAJAJAAJAJ.

Anònim ha dit...

Ja les he vist , poc a poc anire penjantles a la galeria,pero espere voret promte amb un articulet, has llegit l´idea que te donat,( ixe de escriure sobre les persones que cuiden als xiquets de la cort infantil en els passacarrers), va Virgi tirat al rotllo

Anònim ha dit...

Ayssssss k mala eres MAYTE.Estic segura k ara tens molts articles de akestes falles per a publicar aixina k kuant les idees sen vajen agotant ay apareixere jo en algun k altre article.ok???

Anònim ha dit...

Teniu tota la rao del mon mira que estava bo el xocolate!!! estava de lujo.
La veritat es que es queda molt be el berenar, no se daon ixiren tants xiquets!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.