divendres, 15 de febrer del 2008

BONA SETMANA ...

Aquesta setmana ha estat repleta d’esdeveniments, és la setmana dels aniversaris per excel·lència, de fallers i amics.
Per altre lloc ha sigut la mostra de Sainet de la nostra falla, hui es donen els premis, encara que no sabem l’hora, també tenim la reunió al cau i per a acabar la setmana estan els fallers d’honor al dissabte i la crida amb l’entrega d’ insígnies d’or i brillants amb fulles de llorer per al diumenge.

Començant per el sainet, hi ha que agrair als actors i direcció el seu esforç per representar a la nostra falla davant un jurant i tots els assistents que vulguen acudir a voreu-los. Darrere d’una hora de representació hi ha molta feina feta, al igual que molta il·lusió, diversió i patiment. Ells tenen que memoritzar el guio, assajar i representar-lo de la manera mes graciosa i natural, es a dir, molt d’esforç. Però tot açò es veu recompensat per els bons moments que es passen al cau, les rialles dels assajos.
Però la finalitat es mostrar-nos i divertir-nos al públic, i jo opine que ho aconseguiren.
Moltes gracies¡¡

Desprès recordar, encara que tots ja heu sabeu que hui hi ha reunió, la passada setmana ja es va notar l’aproximitat a la festa, ja que el cau estava ple. Hui a part de la reunió tenim que fer el carro del Rally, i penjar les banderes per el veïnat, encara que l’oratge no mos acompanya.

També tenim que preparar el cau per a demà i organitzar els torns de barra...

Com vegeu hi ha molta feina, qui pugua vindre esta nit allí mos vegem i qui no ell seu perd.

La pròxima setmana comentarem com es va quedar la festa dels fallers d’honor i l’entrega d’insígnies.

4 comentaris:

rojuel ha dit...

Sí que hi ha feina que fer, si; va amineu-se que les falles ja estan ací! Ens vegem esta nit

morales ha dit...

ASi fa olor a falles i si no sempre estarà una de les nostres "reporteres mes dicharacheres" per a mantindrens informats. Ens veiem esta nit al Cau.

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tu Rocio per el article que mos feu estar al dia en tots el acotesiments, i en nom de tots els membres del saite grasies per les teues paraules. Y si no pasa res fins a la nit.

Mayte ha dit...

Be ,jo Rocio el diumenge no anire ,curre,esperem noticies a la web i esperem tambe fotos,jejejejeje
EASTA NIT ENS VEGEM I PARLEM

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.