dimecres, 20 de febrer del 2008

RALLY HUMORISTIC

El proper diumenge es el Rally Humoristic i la cossa esta poc parlada, es a dir no sabem quanta gent vol disfressar-se per a participar.

La disfressa ja esta disponible en la casa d’alquilar que hi ha per el videoclub Galaxia. Son 12€. Hi ha que anar cadascú per provar-se la talla.

Este dijous a les 21.30 em quedat en el cau per acabar el carro-cotxe i parlar-ho tot sobre el rally.

Animeu-se ¡¡¡

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! soc una xiketa diuen les meuas amigues ke dema dijous 21 donaran el trajes kuant valen????

Anònim ha dit...

ELS TRAJES DE LA COMISSION INFANTIL PODEN VINDRE ARREPLEGARLOS UI DIJOUS I DIVENDRES A PARTIR DE LES 9 EN EL CASAL, ENCARA NO SABEM EN CONCRET LO QUE VALEN. FINS A LA NIT. PASEU LA VEU.. GRASIES

Eva ha dit...

Bon dia, i per als majorets, la botiga on teniu que anar a per el disfras sols obri per la vesprada de 5,30 a 8,30. aspabileuse que es quedareu sense disfressa o sense talla adecuà. Jo ani ahir i ja erem algu mes de la falla compran- ne i les talletes p i m que son les mes normaletes estaven acabant-se.

Eva ha dit...

Ah altra coseta el disfras ens el anem a quedar per a nosaltres ja que la botiga va a tancar i en el preu de l ´alquiler et fa la venta, o siga, que es com si el comprarem, i si ens els enduguem tots ens llevara algun euret, en 11€ els tenim.Hi havien una trentena i despres d´ahir ja no se els que quedaran.Aspabileuse

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.