dilluns, 25 de febrer del 2008

LES PAELLES......


El dissabte dia 23 - F, va tindre lloc al sindicat arroser de nostra ciutat , el tradicional concurs de paelles de totes les falles de Sueca . Un dia on totes les comissions (que en som unes quantes) , es reunixen a un mateix lloc per a fer les diverses paelles per al concurs i sense concurs.


La setmana va començar amb plutjes , humitat , fred.... , pero tots pendents del temps fins ultima hora i la veritat que es va comportar, va fer un oratge de categoria , un sol que badava les pedres i fins i tot feia calor.


La Xuquer estrena camiseta i forro polar enguany, aixo si erem la " MAREA BLAVA ", quasi totes les falles un dia com este es fan camisetes per a eixe dia poder lluir,jejejeejeje


Bueno a lo que anava , al final , els nostres cuiners de la paella del concurs eren RAFA I CUENCA , per supost tingueren l´ajuda de nostre amic Paski , Hector i Franki i algu mes que ara no m´enrecorde.


Hi havia molta gent , molt de fum , sonycolor ambientant el cotarro i fins i tot ens aparegue una xaranga del poble amb fallers incorporats.

Aquest any hi havia competicio amb el tema dels decorats i la veritat que tots estaven de lo mes originals pero no tots poden gaudir dels millros premis com tots sabem... , la qüestio es participar i amb bon humor i ganes de festa.

El Sr. Cuenca que es el "CAP PENSANT", ens va fer una mare de deu amb grans d´arros, batxoquetes, fabes , llimes....., bueno com açi podeu vore.
Es l´hora de tirar la mascleta , son les 14h. i les paelles deuen de estar apunt per a pasar per el jurat, i alli estava jo , fent fotos per a poder- ho vore , la paella estava bonissimaaaa , la veritat i sempre pasa que algu que altre es queda en fam , pero alli esta la SUNIU per a repartir pitxes i alguna cosa mes.
La discomovil no para de sonar , aplega l´hora de donar premis i com ja he dit auqest any , estaria repartidet , hi havien molts decorats que valien la pena i mira , la qüestio que aixi i tot encara vam picar amb 2 premis ,ejejejejej


1- 4º PREMI ALS PAELLERS

2- 4º PREMI AL DECORAT


Be xiquets no ens podem queixar i fins l´any que be

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno xiquets jo hem vaig predre l´entrega, aixi que no tinc fotos amb l´arreplega de premis pero confie en que la colla ho pase ,mentres i durant la setmana intentare penjarles a la galeria de la web.
Enhorabona cuiners i l´any que be mes, aixo es una excusa per a que tot l´any ho practiquem

rocio ha dit...

ahi estem Mayte, l'article de lujo¡

Quin ratet mes bo que es passa a les paelles¡¡ alli te fas una cerveseta amb amics de dins i fora de la comissio, i alguna casalleta i xarres de tot un poc.

Per als cuiners es mes molest per el fum, però tambe seu passem molt be, sino que liu pregunten al vei de la paella de la Bernat...
Enhorabona Rafa, Paski, Cuenca... per el doblete de premis, que com tots sabem hi ha un gran nivell.

Som de la Xuquer,i tu no i tu no i tu no...

Anònim ha dit...

Ei ,Rocio jo ja feia temps que no anava, pero ara m´he donat conter que ens hem fet majors, a la vista esta..., ara els xiqiuets que començaren a tirar-se la beguda per damunt, sense mirar res ens feren alçar-nos abans ´hora

morales ha dit...

Pues la veritat es que per a mi aquest any a sigut un dels que millor mho he passat

rocio ha dit...

Mayte per a refrescar la calor que feia... com quant vas a la mar que el banyes el cap, jajaja

Anònim ha dit...

ENHORABONA MAYTE PER EL ARTICLE, TEU AGRAIX YA QUE NO VAIX PODER ANAR, PER MOTIUS PERSONALS GRASIES A TU HE POGUT VORE EL DECORAT I L´ALEGRIA DELS NOSTRES CUINERS AL VORES RECOLSATS PER LA RESTA DE LA COLLA. VAREN SER PROTAGONISTES UN ALTRE ACONTESIMENT DE AQUESTES FALLES, ENHORABONA ALS DOS TAMBE I A LA RESTA QUE VA TIRAR UNA MANETA EN LA FESTA

Anònim ha dit...

MORALES PAREIX QUE UI VAGES PERSEGINME , CADA VEGA QUE ESCRIC ENSEGUIDA ESTAS FICANT TU TAMBE UN COMENTARI, TAMBE ESTAS FENTE EL CAFENET...JA JA JA

Anònim ha dit...

Je Rocio si que feia calor, si pero no era per a tirar-se la beguda per el cap, ens feren alçar-nos fins i tot de la taula, la mare que ba, pero en fi, a la sombra l´aire era ben fresquet si no que li ho diguen a ala Eva que maleta de la goleta es queda i al Franki que costipat tot el cap de setmana.

Bueno Rocio espere que dema hem poses al dia del resultat del RALLY, pero vuic fotos i tot, sobretot de la colla de circ xuquerer que tenieu monta, vuic vore fotos del Rai i companyia amb els TUTU´´S.

Anònim ha dit...

Molt guay el article!!la veritat es que mos heu pasarem de lujo, bueno a mi m'encanta este dia jo sempre meu pase de lujo!
Y que tal els premis dos 4º pareix mentira, pero este any era ben merexcut perque Cuenca es curra molt la decoracio, s'heu mereix.
Ah y tambe la paella molt bona, enhorabona als cuiners, jejeje

Esther ha dit...

SOM DE LA XUQUER; DE LA FALLA XUQUER; SOM DE LA XUQUER I TU NO, I TU NO, I TU NO!!!!!!!!!!!
ENHORABONA ALS DOS CUINERS, I EN ESPECIAL A CUENCA PER EL DECORAT TAN XULO QUE VA FER. PER A MI ESTAVA PER A UN PRIMER, JEJEJE!!!
JO TB MEU PASSÍ DE LUJO.

Anònim ha dit...

Hola soc cuenca. Estic asombrat del article que ha escrit mayte, tendries futur de periodista tambe.Done gracies a tots els comentaris a favor de la paella i la decoracio, que per a mi nosaltres sempre serem els primers , perque les rises la diverticio i les bromes no ens guanya ningu i per aixo son de la Xuquer i tu no i tu no i tu no.Pero al any que be arrasem en tot ,aixo esperem.

Estaria supersupersuperxulo.

Rafa,pasqui,hector,rai,
blai,rocio,rojuel,eva,
mayte,esther,laura...
se me olvida molts noms...ells ja heu saben.

Gracies i ja esta.

Eva ha dit...

si senyor!!!!! enhorabona a cuenca per el seu decorat va ser una passada,ademes de que es quedà fins altes hores de la matinada per a que tot estaguera perfecte!!! per a mi 1º!!!!

Eva ha dit...

Ara toca la paelleta, la veritat es que estaba boníssssima, enhorabona a ixos ciuners que tenim que ja van apuntant maneres!!! rafa, paski, cuenca,.... rai i hector tambe estaven per ahi colaborant....
MOLT BE PER IXE DOBLETE!!!

rocio ha dit...

May les fotos del rally les te la Roja i Jasmina que el home en va fer moltes, paseune alguna al correu.

Anònim ha dit...

enhorabona per eixos dos cuarts la paella no la tasti pero el decorat me agrada molt este Cuenca apart de estar com una cabra desde luego es un artiste.Pero cuenca la meua paella estaba mes bona jajajajajaja.Es broma un beset a tota la falla del xuquer i enhorabona estic esperanvos per a la cavalgata del ninot perque sempre aneu chulisins

karla ha dit...

ENHORABONA PER LES 50.000 VISITES!
SEGUIU AIXI, FEU UNA BONA FEINA.

SALUTACIONS DESDE LA RONDA.

rojuel ha dit...

Be xiquets, arribe un poc tard, però: MOLTES FELICITATS ALS NOSTRES CUINES, LA PAELLA ESTAVA BONISSIMA!!

I ENHORABONA A L'ARTISTA DEL DECORAt! Se va pegar una currà impresionant, la Mare de Deu va quedar molt xula.

Jo ja feia temps que no anava a les paelles i la veritat és que m'ho vaig passar molt be; cervessetes i rises amb els amics de la teva comissió i també de la resta, es respirava un bon ambient. I a més a més 2 premis!!! Yujuuuuuu!!!

rojuel ha dit...

Gràcies karla!! La veritat és que no m'havia donat compter... 50.000 visites! Yujuuuuu!!!!

rojuel ha dit...

May jo tinc fotos dels premis i del ral·li, a vore si les puc passar hui al pen i teles faig arribar

elsa ha dit...

ENHORABONA AL CUINERS I A L'ARTISTE DEL DECORAT!!!Jo meu vaig pasar de lujo !!!q pena q hasta l'any q be no se puga repetir este gran dia....

Anònim ha dit...

Mira que s'ho passeu be! Ara a més d'una el gotet en la ma, no li falta! Veritat Roser!

rocio ha dit...

gracies Karla¡¡¡
Mayte ja ho va dir que estabem apunt d'arribar si preparabem alguna cosseta, però esta complicat, entre ral.li, cavalcada...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.