dissabte, 16 de febrer del 2008

La meua experiencia....

Com "LO PROMETIDO ES DEUDA" , açi tens la meua xicoteta aportacio a la web.


El dissabte , els xiquets del play-back infantil ferem un berenaret per celebrar lo be que ho feren en el concurs , per que la veritat ho feren de categoria . Quant agafi tot aço no sabia a on hen clavaba per que es molt de faenon , pero la experiencia ha valgut la pena . El meu principal objectiu no era guanyar si no que els nanos s´ho pasaren be i que apart de la setmana fallera pogueren disfrutar de la falla d´un altra manera.



Crec que el meu objectiu le cumplit , i a lo de guanyar, clar que hem guanyat, segurament no a un premi de la JLF que per a mi es algo significatiu , pero si hem guanyat algo molt important i molt dificil d´aconseguir que es una GRAN AMISTAT entre tots nosaltres.


El dissabte els nanos hen feren 2 regalets , bueno millor dit dos regalassos ,jajajajaja , pero el millor regal que hem pogueren fer es de que tots tenen una gran il.lusio en tornar a repetir i aixo m´ompli d´orgull.



Uns hem preguntaven si ja tenia idees per a l´any que be , altres que si podien ser ells els protagonistes , altres que si els seus amics tambe podien eixir.


¡¡¡¡¡QUE LOCURA!!!!!!
,ajajajajajajaj , lo dit el meu objectiu esta cumplit i des de açi donar-li les gracies a:

ERIC
MIRIAM CASTILLO
CLARA
ALBA
CARLA
MARIA
ANA
PATRICIA
MIRIAM SABATER
NIKA
LAURA
JUDITH
IVAN
JULIO
VICENT
CARLES
MARIA OLLER
ALICIA
ANDREA
NADINA





A Thara i Aida per que sense demanar-los ajuda han estat ahi apoyant-me en tot.



A tots GRACIES!!!!!!!
*article de VIRGI

14 comentaris:

Mayte ha dit...

Enhorabona Virgi per l´article,per la teua feina ,per la teua dedicacio i sobretot per la teua paciencia, i que mes el diria ,que gracies per dedicar-nos un trosset d´aquellls moment si esperem que no siga l´ultima vegada que ens visites i ens deixes constanmcia del teu treball.
Enhorabona a tots els artitasos que tenim al cau de la corth infantil

Anònim ha dit...

ANEU EN COMPTE,EL COMENTARI DE IVA PORTA UN ENLLAÇ Q ES UN VIRUS.SI PODEU,ELIMINEU EL COMENTARI DE IVAN, O CADA VEGADA Q ALGÚ HO PUNTXE ESTARÁ INFECTAT

Anònim ha dit...

EL ANONIM SOC JO,EL CORBEROT, I EL MISSATGE INFECTAT ES EL DE IVAN

Anònim ha dit...

GRACIESSSSSSSS MAYTE.Gracies per publicarme l`article i gracies per les teus paraules.Gracies anonim per avisarmos del IVAN k pareix k no te altra cosa k fer.Si esta aburrit k escriga un article,veritat mayte????????.

Mayte ha dit...

Este Ivan es veu que el virus l´ha trastornat i ara ens vol contagiar,xe estate quetet d´una vegada,home...
Si ens vol contagiar d´alguna cosa,que sigua relacionat amb les falles per que si no no hem volem saber de res.

Mayte ha dit...

Gracies Corbertot , i de fet ,per a on estabes,ja fa temps que no ens visites????
dedicamos algun article teu, o envians fotos al correu de la falla,que et pareix?

Anònim ha dit...

VIRGI, COM YA E DIT ALTRES VEGADES, MOLTES GRASIES A TU PER TOTA LA PASANSIA QUE AS TINGUT, I A MES PER ELS VALORS QUE ES A ENSENYAT A MES DE CUATRE MENUTS, QUE SON ESTAR JUNTS, UNITS, APOLLANSE, I COM NO CUANT ES VEGEN PER EL CARRER UN SALUDO DE BONS AMICS, YA QUE ESTOS XIQUETS SON EL FUTUR DE LA FALLA, ENHORABONA PER EL ARTICLE "PANOU".. GRASIES A TU

rojuel ha dit...

Enhorabona Virgi, pel teu primer arcile i per la gran feina que has fet amb els menuts. Esperem que siga el primer de molts. Be, lo dit, moltes felicitats als artistes infantils i com no a Virgi, pel tems i la paciència que els ha dedicat.

rocio ha dit...

Eixa Virgi¡¡¡
Felicitats dobles, per l'article i per la mostra de playbacks.
Jo encara recorde quant erem menudes i anavem a ta casa a que mos asajares, mare meua... fa pocs anys, però mira ara son altra generacio la que pot apendre de tu. Lo dit, que el rulo no pare¡¡

Anònim ha dit...

panou sas masa k io y pekeño bonsai sempre estarem ai ajudante pa lo bo y lo mal. com sas ens agraden molt els xikets menuts y mosatros x ells eu fariem tot. testimem panou!!! besos!!!

AÏda ha dit...

Tot el que a dit Thara es veritat, sempre estarem ahi quan ens nesesiteu i com no a tu, Virginia. Ademes tot el que has dit m'ha arribat al cor i casi hem fa plorar, ja que tens tota la raó. Lo millor de tot el que hem compartit ha sigut divertirmos fent lo que feiem. I virginia sas que as tingut molta pasiensia i que hem compartit mals moments i altres de mes bons, espere que tot aço es repetisca. I que al any que ve siga igual o millor i que tota la falla ajude en tot, que grasies a coses com es el playback la unió i l'amistat creix. Grasies Panou (Virginia)i Palmera (thara), que seu mereixeu. Que no canvie mai tot aso.

AÏda ha dit...

AI MAMA QUE XULA PASANSIA, JEJEJE. ES BROMA SAS QUE ES TOT AMOR. TVULL

Anònim ha dit...

ESPECIAL PEINADOS DE FALLERA
Si buscas un nuevo "look" sin perder tu esencia ,ven a vernos,manos expertas te asesoran para mejorar. "Porque tu eres lo más importante". Ofrecemos todo tipo de servicios tales como ,corte señora y caballero,mechas,alisados definitivos,peinados de toda clase en especial de novias y falleras,y sobretodo promocionamos nuestra nueva técnica en extenciones y peinados de falleras únicos, somos lo que buscas, SENSÉ ESTILISTAS,ven a vernos y solicita información. Si eres estudiante trae tu carnet y te aplicaremos un 10% de descuento.

CALLE DOCTOR GARCÍA DONATO,Nº4 VALENCIA (VALENCIA)TF:961336530 HORARIO LUNES A VIERNES(NO CERRAMOS AL MEDIODÍA) 9:30 A 20:00 SABADOS 9:30 A 14:00 PIDE TU CITA, LLAMA O ENVIA EMAIL CON CUALQUIER DUDA,TE INFORMAREMOS!

Anònim ha dit...

COLLO KINA MANERA DE FER PROPAGANDA !!!! JAJAJA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.