divendres, 1 de febrer del 2008

EL PRIMER DE FEBRER...

Se que és una mica prompte, però demà no vaig a poder penjar-ho i no volia deixar de felicitar a aquesta veterana fallera en el dia del seu aniversari (2 de febrer). Que en complixques molts més, Jacki!!

MOLTES FELICITATS!!


12 comentaris:

Anònim ha dit...

COM NO MOLTISIMES FELISITATS

morales ha dit...

El tema hui va de felicitacions, feliç aniversari Jacky.

Anònim ha dit...

SI EL TUE CUANT ES YA QUE CREC QUE ES PROP DEL MEU

Mayte ha dit...

FELICITATS I PER MOLTS ANYS SER UNA DE LES VETERANES DE LA FALLA,EJEJEJEJE

Anònim ha dit...

olaaa felicitats

Anònim ha dit...

Hola xuquerets! soc maria de la falla del mercat i es la primera vegada que escric al vostre blog, sols donar-vos l'enhorabona per este espai que tant es curreu diariament, bé sols dit-vos que la falla del mercat també te un blog que funciona millor que la web que teniem, aixi que esteu convidats a participar en ell, esta es la direcció, www.falladelmercat.blogspot.com.
Adeu i alegria que LES FALLES JA ESTÁN AHÍ!!!

Anònim ha dit...

FELICITATS JACKIE!!!!!K PASES UN FELIç DIA AMB TOTS ELS TEUS WUAPA.

Eva ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats Jacky i q en complisques motls mes¡. per cert mayte ja estic preparant l'article ara tinc q esperar q jasmina hem pase les fotos y despres q faig, l'envie al correu de la web??

Mayte ha dit...

oK ,Angeles envialo al correu de la falla,eixe que posa fallaxuquersueca.... i despres siga Rocio o jo ja el publiquem i per cert Angeles esperem que no siga l´ultim, a que no es tant dificil...

Angeles ll. ha dit...

home no me costa molt , però tampoc es molt llarg ni gran cosa pero a poc a poc aniran ixint més i millors¡¡

Anònim ha dit...

jacki felis aniversari i que teu pases be a benidorm en el viatge del inserso... que? espera qu' estan encomanamme un pedido de pollastres per a mercadona

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.