divendres, 8 de febrer del 2008

LLIBRE FALLER 2008


El Libro Oficial Fallero da la bienvenida a las Fallas de 2008
La portada del Libro Oficial Fallero 2008 ya es una realidad. La misma presenta una bonita versión del cartel oficial de fallas del presente año, obra de Borja Bonaque. Será el próximo sábado 9 de febrero a partir de las 12 horas y tras la inauguración de la Exposición del Ninot, cuando el Libro Oficial Fallero 2008 sea presentando públicamente
.

5 comentaris:

Mayte ha dit...

que hem digueu del cartell del Llibret de Falles de Valencia,xiquets ja estem rosant lñes falles

morales ha dit...

Aço està agarrant color!!!

Anònim ha dit...

NO SOLES COLOR, SINO QUE EN EL AMBIENT JA ES PORT RESPIRAR LA FALLA, I EL QUE MENOS ESTA INTENTANT A VORE COM CUADRAR LES OBLIGACIONS PER GAUDIR EL MAXIM DE TOTES LES FESTES QUE LES FALLES EN POCS DIES MOS DÚ.

Mayte ha dit...

aIXO SI ,LA VERITAT QUE HA MI SEMPRE HEN PORTEN DE CAP,PERO COM AQUEST ANY ES TOT TANT JUNT, NO DONA TEMPS NI PER A DESCANSAR O CAMBIAR UN TORN DE FEINA PER A PASCUA, AY MARE.....
vOREM EL QUE PASA, ANIM , JO ESTIC PRINGANT MES QUE MAI EL MES DE FEBRER PER A PODER DISFRUTAR DE TOTES LES FALLES SENSE PERSDREN DETALL I AIXI I TOT ENCARA EN COSTARA TORNAR GUARDIES AL MES DE ABRIL O MAIG ,JA VORAS JA.....

Anònim ha dit...

Sensè Estilistas
C/Doctor García Donato
Número 4
Valencia
Teléfono 961336530 676550503

Estimados Clientes:

DOMINGOS DE ABRIL.
Les informamos que los Domingos del mes de Abril 6, 13, 20, 27,estaremos abiertos a su disposición, en el horario de 9:30 a 14:30.
Queremos ofrecer ,de forma pionera en Valencia, un servicio exclusivo a todos nuestros clientes. Si lo desea puede concertar cita previa con nuestros asesores.
Se atenderán Secados, Alisados, Desrizados, Tintados , Mechas … Quedan Excluidos del servicio el Corte de Señora y Caballero.

Atentamente,
SENSÈ ESTILISTAS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.