dilluns, 25 de febrer del 2008

III CONCURS DE " FILL DE PUTA " CUINERS

ESTE ARTICLE NO ES UN ALTRA COSA, QUE UN XICOTET HOMENATGE A TOTS I CADA U DELS QUE MOS FAN EIXOS ALMORSARETS I DINARETS TAN BONS EN EL CASAL.

QUE SON COM NO ELS MEMBRES DE LA TAULA REDONA I UN GRAPAT MES DE FALLERS QUE COLABOREN.

DESDE FA DOS EDISIONS EN LA SEMANA FALLERA ESTAN ORGANITSAN EL PREMITS AL MES FILL DE PUTA ( en perdo de la paraula pero eu dic en tot el meu carinyo) I ENGUANY NO SABEM A QUI LI TOCARA.( se admiten apuestas ).

EL PRIMER ANY FOU EL SR. CASTANYERO, EL ANY PASAT EN BUNYOL DE PLATA EL SR. JOAQUIN CAPELLINO; BUNYOL D´OR SR. EMILIO "CASTANYERO"; I PRESIDENT HONORIFIC SR. JOSE ALBEROLA.

A TOTS CREC QUE ES DEBEN UN GRAN HOMENATGE, YA QUE VOLUNTARIAMENT ESTAN FENT UNA GRANDISSIMA FAENA QUE NINGÚ ES LA POT RECONEIXER LO SUFISIENT.

PUES TENEN QUE ENCOMANAR EL ARREGLOS DEL MENTJAR, ANAR A PER ELLS, NETEJARLOS Y PREPARARLOS PER AL MOMENT DE ASCOMENSAR A GUISAR, DESPUES MOS ESCUDELLEN I LA MEUA PREGUNTA ES ¿SI EU TINGUEREM QUE FER A TURNOS COM LA BARRA, QUE PASSARÍA? ¿DINARIEM TAM BE COM DINEM? YO CREC QUE NO, PERQUE ESTES PERSONES TENEN MOLTA EXPERIENCIA I ENCARA QUE VAN CANSANSE, EU FAN DE TOT COR I EN MOLT DE CARINYO.

PUES PER A MI SON ELS PARES DE TOTS EL XUQUERETS, GRANS I MENUTS, YA QUE MOS CUIDEN I MIMEN CON SI FOREN REALMENT ELS SEUS FILLS.

MOLTES GRASIES EN NOM DE TOTA LA FALLA XUQUER A TOTS I CADAS CU DELS COMPONENTS CULINARIS...

GRASIES
*ARTICLE DE MADUIXANA

13 comentaris:

Mayte ha dit...

KARIS JO VUIC ANAR A EIXE CONCURS,EH....
PER CERT, AÇO VA HA SER PER A ESTES FALLES?
ENHORABONA MADUIXANA ESTA VIST QUE JA ESTAS FETA UNA BONA REPORTERA ESPEREM QUE CONTINUES,JEJEJEJE

morales ha dit...

JA VOREM QUI QUEDA CAMPIÓ, JO MERESERVE EL VOT, DIREM QUE VOTE EN BLANC. MADUIXANA ARA QUE AS AGARRAT EL FIL ESPEREM QUE NO PARES.

Anònim ha dit...

GRASIES MAITE, I A LA PERSONA QUE MOS HA FACILITAT LES FOTOS QUE ESTAN DE LUJO....I TRANQUILA QUE SI NO PASSA RES CONTINUARE..

Anònim ha dit...

MORALES TU ENCARA MOS DEUS ALGO, YO NO TEU PERDONE, ESTIC ESPERANTE ,,, JEJEJE

Mayte ha dit...

PUES LES FOTOS ESTAN A LA GALERIA DE LA WEB, LES HE TROBAT PER ALLI I ESPERE QUE ESTIGUEN TOTS, HO SENC SI M´HE DEIXAT ALGUN CUINER QUE ALTRE

rocio ha dit...

La veritat que els cuiners mos cuiden de lujo, tant a l'esmorçar com al dinar.
Però ells alli seu pasen molt be¡¡ un diu una animalà, l'altre li la torna, es piquen per vore quina ix mes bona.
Mayte en altre article va proposar el dia de la pasta, vas a fer-la?

rojuel ha dit...

És cert, mos cuiden molt be, tant a l'hora de l'esmorzar com a la de dinar. S'ho passen de lujo però curren de valent. Moltes gràcies a tots!!

Esther ha dit...

Pues sí xiquets si no fora per ells passaríem més fam que un gos de ganao, o ena alimentaríem a base de cacaus i papes. Lo dit MOLTES GRÀCIES A TOTS ELLS, i esperem que mai es cansen de realitzar aquesta tasca.

Anònim ha dit...

olaa!! es veritat els dinanorts i asmorsarots no tenen paraules esta tot bonisim...si no fora per ells la curva de la felicitat en falles desapareixeria un pok jeje. adewww

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats ana, s'ha qdat molt be¡
i en referent als nostres cuiners, q dir q l'esforç q ells fan per molt q el vegam no el sabem q es molt de sacrifici i q uns altres en el seu lloc farien q llogarem a persones pero ells en tot el carinyo del mon mos fan els millors manjars per a esmorzar tant com per a dinar desde asi donar-los les gràcies de tot cor a tots i cada un d'ells GRÀCIES¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Ana molt be el articlem, ara continua aixi!
Moltes gracies a eixes persones que cada dia de falles aporten el seu granet de arena fent el menjar per a tota la falla, la veritat es que s'heu curren molt!

Anònim ha dit...

Ey que soc laura que no se quina tecla he apretat jejeje

Jasmina ha dit...

Ana l'article m'agradat molt,els nostres "cuiners" sempre han pensat que els tenim olblidats i que nomes ens enrrecordem d'ells a l'hora de menjar,ara poden estar contents i pagats de tot lo que hem dit d'ells.CUINERS, sou els millors!! I el premi crec que esta prou reñidet eh!.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.