dimecres, 13 de febrer del 2008

I MES ANIVERSARIS...

Avui és l’aniversari d’Estela, una d’eixes falleres de tota la vida, encara que últimament no apareix massa per la falla (a vore si així s’anima). En nom de la nostra colla i de tota la comissió: MOLTES FELICITATS, ESTELA!!


PD: A vore si t’arregles el dissabte i ho celebrem, no?

Rojuel

12 comentaris:

morales ha dit...

Moltes felicitats Estela, avore si el Kike es porta be i el fa bons regalets

Anònim ha dit...

MOLTES FELISITATS ESTELA, QUE VE EN LO ENAMORAT QUE TENS AL TEU HOME SEGUR QUE TENS REGAL DOBLE UI PER EL TEU ANIVERSARI I DEMA PER EL DIA QUE ES...

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS ESTELA!!!!Al disabte ho celebrarem en el casal.....q way!!!Espere que tingues un dia especial,besets!!

Mayte ha dit...

sisi si,esteleta feilicitats

rocio ha dit...

FELICITATS ESTELA¡¡¡ lo dit, este cap de setmana ho celebrem.
Ara vorem el Kike si es tira al rollo i fa algo especial.

Eva ha dit...

MOLTES FELICITATS ESTELA!!! YEE TIA 29 TACOS AÇÒ COMENSA A FICAR-SE MAL, EH!!!! ES BROMETA!!!! BUENO QUE TINGUES UN DIA MOLT ESPECIAL , I AVORE KIKE SI TE TIRES AL ROLLO I LI FAS HUI UN SOPARET ESPECIAL, UN FULLAT DE POMA O ALGO AIXINA, JA,JA,JA

Anònim ha dit...

CHE ANIMALS QUE ES PENSARAN QUE ESTIC LOCA EN LA CASALLA!!!!!HOME LA VERITAT ES QUE MAGRA QUE COLLONS!!!!! GRACIES A TOTS.

rojuel ha dit...

Ja ho se ja, que t'agrada, jajaja. És la tipica imatge fallera, quina altra podia posar, blusó, petot i cerveró, jajaja

Anònim ha dit...

Es pensaran...? qui no el conega sera.. jijijijijijijijijiji

Anònim ha dit...

Mirala que aconjunta en la botella de casalla

aixo dic jo es pensaran?

jaj

ale Que cumplidet en el blog de la falla tres articles per a tuu

Esther ha dit...

Això dic jo Marteta tres articles només per a felicitar a una fallera!!!! MOLTÍSSIMES FELICITATS ESTELA!!!!!! i això que diu Elsa al dissapte de celebració. Molts besets.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats güeleta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.