dimarts, 5 de febrer del 2008

AVIS

Aquest any van a fer-se samarretes de la falla , tots els que vulgueu tindre-la per a les paelles es tindreu que apuntar i pagar aquest divendres al cau a partir de les 20h.
Les persones encarregades son el Chicharro, Amablet i el Xulo.
També van a fer-se polars, però per a falles.
Els preus estan sobre 6 o 7 € per samarreta i 17 o 18 € per polar, depen de la cantitat total a demanar, quantes mes samarretes menys preu. Son per a xiquets i per a majors.

El carro o cotxe o... per al Rally humorístic ja està en marxa, al divendres anem a començar a fer-lo i sols falta una disfressa fàcil però original, penseu-ho per al divendres.

Supose que el decorat del sainet es tindrà que fer al llarg d’aquesta setmana, qui porte aquest tema que ens confirme dia i hora per anar ajudar.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

MES O MENOS EU TENIM CASI CLAR UI TENIM QUE ANAR ESPE I YO A VOREU, ESTA NIT TENIM ENSAG A LES 10 EN EL CASAL, LO QUE SEGURAMENT MOS FALTARAN SERA ALGUN COMPLEMENT, COM PUGA SER UNA COMODA XICOTETA... SI ALGU VOL POT ACUDIR O VE UI O VE AL DIJOUS A LES 10 DE LA NIT. MOLTES GRASIES PER LA VOLUNTAT I EL VOSTRE TEMPS...

morales ha dit...

Ale,ale,ale, aço es un avis i lo demes son tonteries, molt be Rocio, informant de tot.

elsa ha dit...

Aso es informar!!!ja esta tot ahi....Oido cocina!!!

Anònim ha dit...

olaaaa!!! de lujo camisetes ke fa 2 añets ke no ne fem i el polar pa les despertaes vindra de lujo...rocio tu alguna volta as sentint el vando ke fan en fortaleñ ke posen pakito el xocolatero aso tame a sigut vando nomes falta la musiketa..adewww!!!

Anònim ha dit...

gracies rocio per enrecordarte de felicitarmos al juega i a mi ja te convidare. un beset

rocio ha dit...

Blai a Riola també fan bando, no amb el xocolatero, però amb altra musica. Jo el primer dia vaig flipar¡¡¡ ara ja estic acostumbrada jajaja

Juega tu meu digueres i jo he cumplit, gracies a tu i FELICITATS de nou i a per molts anys mes.

Eva ha dit...

Rocio el tema del color saps algo? al final es el blau, o sa triat altre, que volia Romeu i nosaltres?

Anònim ha dit...

Molt be que guay ja es nota que falta molt poc per a falles, tot esta en marxa!!!!tinc moltes ganes jejejeje

Anònim ha dit...

sii que wai camisetes
y el polar pa els dinars y tot aixo que duguem el moño y no ens podrem ficar la camiseta tambe vindra super be

ya sacosta toot !

morales ha dit...

Ja s'acosta Sant Josep.........

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.