dimecres, 5 de maig del 2010

ÚLTIM DINAR DE FALLES

Com es habitual de tots els anys , per acabar el exercici faller del any 2010 , es va fer el tipic dinar de despedida, un dinar aon es reunix tots els fallers ja recuperats de falles per gaudir dun dinar de despedida i com no de comensament dun nou any faller.
Tot comensa amb un esplendit partit de futbet, q els partisipants van ser casats contra solters , com no, als solters els pillaren cansaets, pues al ser dumenje estaben tots amb resaca i no pogueren fer res per a guanyar el partit, si perdien, es tenien que ficar un tanga de dona, que alguns o vaen cumplir i alguns pegaren a figir per no fer la risa!!! MOLT LISTOS ESTOS JOVES!!
Despres del partidet, el tipic esmorsaret que els nostres cuiners ens fan tots els anys i despres a despenjar les banderetes dels carrers.
Per últim el dinar i la xarradeta de les coses que havien pasat en falles i la despedida fins a la primera reunió, un dia completisim i una despedida de falles 2010 per tot lo alt.
Esperem les falles 2011 amb moltisimes ganes.


XUQUERIIIIIISIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM!!!!!!


3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE GUAPOS QUE ESTABEN ELS XICS SOLTERS CUMPLIDORS HASTA EL FINAL, MARE!!!!!!......SI QUE VA SER DIVERTIT SEGONS EN VA CONTAR EL MEU FILL, QUE VA SER PARTICIP DEL PARTIT PERO DESPRES TENIA LA CELEBRACIÓ D´ANIVERSARI DE LA SEUA GERMANA, PERO A MES ELS CASATS FEREN ALGUNA TRAMPETA QUE ALTRA EH!!! QUE AL MEU XIQUET L´AGAFABEN PER A QUE NO S´EN ANARA PER CAMES, AJJAJAJAJAJA, L´EDAT QUE NO PERDONA...... I NO NIAN FOTOS DEL PARTIDET,..... SI QUE VA SER UN DIA COMPLET, DIVERTIT I ANIMAT.... GRACIES INMA ESTAS FETA JA UNA REPORTERA....

Mayte ha dit...

jajajajaj,mare meuaaaaaaaaa, ola veritat que seu deguereu de pasar d´´allo mes be, pero bueno asi una servidora seu curra i no va poder anar, menos mal que asi ens ho conten tot,ajajajaj gracies inma, per el teu article

Nelo ha dit...

Sí que vos para bé el tanga, sí. No els ficàreu tíquets dins? Ha, ha! Però les cares que més parlen són les de Raül i Mílio. Molt bona la celebració. En el futbol de primera divisió (o com diuen ara: lliga BBVA) podrien fer coses d'estes i no mala sang. Els xuquerets sabem guanyar, però també perdre (o quedar segons).
Una pregunta, encara disposem de l'estadi C.P. Cervantes per disputar els encontres casats contra fadrins?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.