dilluns, 17 de maig del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... LA GRAN MADUIXANA!!!!!!!!!!!


SÍ XUQUERETS AVUI EL BLOG ESTÀ DE FESTA, PERQUÈ HUI COMPLIX ANYS LA NOSTRA MÉS FIDEL COMENTARISTA, ARTICULISTA ESPORÀDICA, FOTÓGRAFA OFICIAL DE LA WEB ....... EN DEFINITIVA UNA GRAN BLOGGER!!!!!!!!!! NO FA FALTA QUE VOS DIGA DE QUI ESTEM PARLANT, VERITAT?????????

PER AIXÒ, QUIN MILLOR MITJÀ DE COMUNICACIÓ PER A FELICIATR-TE QUE NO SIGA ESTE, EL BLOG, EL TEU BLOG.

MADUIXANA EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS SOLS DESSITJAR-TE QUE PASSES UN MOLT BON DIA EN COMPANYIA DELS TEUS.

17 comentaris:

Martí ha dit...

´Feeeeeeeeeeeellllllllliiiiiiiiiissssssssssss AAAAAAAaannnnnniiiiiiivvvvvveeeeeeeeerrrrrrrrssssssssssaaaaaaaaarrrrrrrrrriiiiiiiii
Maduixana. La superfallera. Es un luxe tindre falleres de la teua categoría en la nostra comisió. Eres una persona en mes activitat quel volcà d' Islandia, i aixó es molt bo, pero de vegades no tant. En alguns momentets hauries de relaxarte i disfrutar més de la falla. Espere que sigues molt felis, quel fasen molts regalets i que cumplixques molts anys mes en la falla sense pedre eixa activitat social quel carateritza. Visca la Maduixana i la colla de Benidorm (o com diu el meu compare les xicones de la sede de la plaça del convent)

MADUIXANA ha dit...

MOLTISSIMES GRASSIES PER ESTA SUPER FELICITACIÓ, SOU TOTS DE SUPER CATEGORIA I ES MOL FACIL A MES D´AGRADABLE FER LES TASQUES DE ESTA FALLA, PERQUE EN LA BONA COMPANYIA QUE NIA I LO SIMPATICS QUE SOU ES COM LA MEU SEGONA CASA, GRASIES.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS ANA!!!!

INMA ha dit...

Moltisimes felisitats, sense tu no seria res el mateix, eres la millor!!! mols besos

ROUS ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS , ANUSKA , PERO RES DE RELAXARTE COM TA DIT MARTI , QUE SI NO ¿QUI MOS FARA LES COQUES , LES TORTILLES , EL ALLIOLI , EL SAINET , EL PLAYBACK , PORTARA LA CASALLETA A MA CASA , LES FOTOS , LES DISFRESSES , ELS MAQUILLATGES ............ETC ETC , MARTI DISLI AL TEU COMPARE QUE JA TENIM LA PLAÇA PER A ELL RESERVA I LA TEUA TAMBE .............JAJAJA ,

MADUIXANETA QUR CUMPLIXQUES MOLTS MES , BESOTS GUAPA.

dúlia ha dit...

Felicitats Ana en este nou aniversari. Que siga un any fructífer i, com diu Martí, a vore si aprens a relaxar-te un poquet que ja vas entrant en edat i l'estrés és malíssim per a la salut(ja, ja, ja).
Ara de veres, que sigues molt feliç i tingues una cabassà de salut per a disfrutar la vida.

mayte ha dit...

felicidadesssssssssssssMaduixanaaaaaaaa, ale a rebentar de salut

thara ha dit...

MOltiisiimes feliiciitats,, wapiisima

que pases un bon dia amb els teus...


mols besos

Nelo ha dit...

Et felicite, oh gran maduixana, reina de la fruita i embaixadora de l'alegria. Que t'ho passes molt bé hui, i la resta de l'any... de puta mare!

MADUIXANA ha dit...

MOLTISSIMES GRASIES A TOTS PER TOTS ELS BONS DESITJOS QUE MEN DONAT I LES BONES PARAULES QUE HAN OMPLIT EL DIA DE HUI D´UNA ALEGRIA MIJOR QUE CUALSEVOL REGAL.... MOLTES GRASIES

fanny ha dit...

moltes felicitats.

Carmen ha dit...

Moltes felicitats també de la nostra part per molts anys¡¡

Eva ha dit...

Moltes felicitats Guapissima!!!!!!!!!!!

Carla ha dit...

Felicitats en el dia del teu aniversari!!

rojuel ha dit...

Encara que en un poc de retràs jo també vull felicitar a Maduixana, fallera i bloggera com la que més, espere que passares un gran dia en companyia dels teus, per molts anys!!

rocio ha dit...

Felicitats Ana, m'unix als comentaris que han comentat anteriorment que duen molta raò.
Que tingues un bon any, disfruta'l¡¡¡

MADUIXANA ha dit...

MOLTISSIMES GRASIES A TOTS PER LES FELICITACIONS I BON DESITJOS..... BESETS A TOTS.

I VULL QUE TOTS ESTOS BONS DESITJOS VOSATROS ELS PUGAU VORELS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.