divendres, 21 de maig del 2010

RESUM DE LA SETMANA CULTURAL




¡Hola blóguers! Encara que molts no s'heu enterat, ha finalitzat la 2a setmana cultural organitzada per la nostra falla. ¿Com s'ha quedat? Al meu parer, molt bé.
Enguany hem procurat fer activitats amenes i dirigides a tot tipus de públic. Personalment, on més vaig disfrutar va ser fent boles de xocolate en els tallers infantils (i això que em vaig haver d'alçar a les 9'30 del matí d'un diumenge i bon dia), però tot en general va estar molt encertat i sinó que els ho diguen a totes les persones que s'acaloraren ballant els nostres balls tradicionals de la mà del grup almogàvers al qual done les gràcies des d'ací per omplir el nostre casal de música, tradició, ball, rises, sufocos i persones disposades a passar un bon ratet.
La xarrada sobre les campanes també va estar curiosa i amena i el cantacançons ens va fer aparcar la nostra vergonya i ballar un poquet amb els xiquets. L'excursió des de la muntanyeta fins als ullals, tot un encert també (i mireu que jo sóc poc de muntanya) i el certamen de narrativa, un èxit de participació però una entrega de premis molt deslluïda: hi havia poca gent i l'obra de teatre no era l'adequada per al públic al qual anava dirigida (això és la meua opinió personal, clar). Però bé, intentarem aprendre dels errors i, sobretot, intentarem seguir el camí iniciat perquè és evident que ens dóna molts bons moments.
No puc acabar l'article sense agrair el suport, l'ajuda, l'assistència, les aportacions econòmiques i tot allò que ha fet possible que ens quede un bon sabor de boca i satisfacció per la faena feta. Gràcies a tots i fins l'any que ve.
DULIA

8 comentaris:

Carla ha dit...

Té molt bona pinta. És una llàstima no haver pogut anar, però açò de les oposicions em duu de cap... A l'any que ve més!!

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE VA ESTAR MOL BE, SEGONS HE POGUT ESCOLTAR DE COMENTARIS A MES DE LO QUE PER SORT HE POGUT VORE I GAUDIR , L´EXPLICASIO DEL COM TALLAR UN PERNIL, I AIXO QUE JA SABIA ALGO, ELS BALLS POPULARS, ELS TALLERS I TOTA LA COLABORACIO QUE TINGUEREM, EL CERTAMEN DE NARRATIVA.
EN FI, XIQUETES I XIQUETS AL ANY QUE VE MES I MIJOR, JA VOREU, GRASIES ALS QUE HAN FET TOT ASO POSIBLE PERQUE SON MOLTES HORES DE PREPARACIO, NO REMUNERAES, PERO SI APORTA MOLTA SATISFACCIO.

INMA ha dit...

que pena no aver pogut anar collin ja son dos anys que meu perc per culpa del treball, pero bueno, espere algun any poder disfrutar daquest acte, enhorabona a tots

Mayte ha dit...

jaaaaaaaaa
es de veresd jo tampoc vaig poder anar, entre unes coses i altres , pues res enhorabona als colaboradors, als organitzadors i com no als asisitents, espere que l´´any que be continuem amb esta semana cultural , que les falles no son soles menajr , beure i ballar,jaajjaajja
aso es per als veinat

Mayte ha dit...

amb tot el carinyo del mon per al nostre veinat,ehhhhh

Carmen ha dit...

Es una opinió personal i no vull ofendre a ningú, llàstima que no es nomene per a res a Romeu que sabeu massa que és la persona que ha organitzat tota la setmana cultural desde abans de falles, a banda hem sigut alguns col.laboradors en alguns actes els que hem ajudat també.
Es necessita molt de temps de preparació abans, com totes les coses i l'he vist patir també en alguns actes, per que s'organitza en nom de la Falla Xúquer (tenint en compte que em som més de 150 fallers/res) però les persones que venen sempre son les mateixes, sobre tot companys i familia que venen a recolzar-te. I tens que anar demanant per favor que vinguen. Jo ho vaig passar molt malament el dia de la ignauguració de vore a Romeu patint, el poc recolzament de la falla, erem aproximadament 8 de la falla i la seua familia...
Sé que quan Romeu ho lligca li sentarà malament per que fa les coses per que vol, en l'anonimat, sense esperar mèrits, però a cadascú el que li corresponga¡¡

Aixina i tot, jo ho he passat en general molt bé en tots els actes, amb companyia de gent que estime i en uns actes molt variats que han estat molt bé.

Gràcies a totes les persones que han vingut, que han col.laborat organitzant, als patrocinadors, Ajuntament de Sueca, als artistes - ponents i al grup Almogavers que els ho vaig demanar i estic molt agraïda per la seua participació masiva i per que va ser molt divertit.

Nelo ha dit...

Carmen, entenc el que dius. Sempre passa el mateix: poca gent organitzant, menys ajudant i una repercussió per baix de les espectatives. Però a qualsevol cosa que li fiques com a cognom "cultural" té un públic (únicament) militant.

Sí, és una llàstima que no es nomene per a res a Romeu, però Mayte ha felicitat l'organització, els col·laboradors i la gent que ha assistit als actes. Això inclou totes les persones que l'han feta possible. Romeu, per si mateix, quan organitza, prepara, presenta, avisa la gent, es queda a netejar i fa propostes per a l'any vinent, és una regidoria de cultura. I parle de l'acte que siga, que en tot està empastrat l'home. Per això i per moltes coses més mereix el reconeixement de la falla. Però ell no ha demanat mai ni aplaudiments, ni diners, ni "pins". Tan sols continuació. Per part de qui siga.

Pense que per a Josep és més important veure créixer la noguera que ha plantat que li reconeguen que la rega bé. És més, segur que no estaria conforme si Iborra, que va tallar pernil (com tanta gent, és un exemple) no tinguera reconeguda la seua part de mèrit si a ell li la fan pública.

Enhorabona a tota persona que ha fet possible que la segona setmana cultural haja sigut una realitat (que no és poc). Demane disculpes per no assistir ni fer-vos costat quan m'heu necessitat, però crec que parle en nom de molta gent quan dic que no sempre és fàcil fugir de les obligacions ni d'altres compromisos. I sobretot, felicite l'organització (en conjunt) perquè ha aconseguit que la gent demane una tercera part del que ha participat o ha sentit contar. Gràcies per l'esforç.

rocio ha dit...

Jo al sopar i a les danses heu vaig passar molt be¡¡¡ veritat Rigo...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.