dissabte, 1 de maig del 2010

SOBRE LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

¡Hola! Ja estic ací per a contar-vos la reunió d'ahir.
En primer lloc llegírem l'acta de la setmana passada. Després Dolores informà que havíem inaugurat la 2a setmana cultural de la falla, ens va llegir una carta que envià la 18 de juliol comunicant que enguany celebra els seus 50 anys i preguntà si volíem fer sant Joan. Diguérem que sí, aixina Milio va preparant-ho tot i seria el dia 26 de juny (en principi, no hi ha res cert encara).
També digué que com al divendres que ve tenim la xarrada del pernil i el posterior sopar, no hi haurà reunió. Loteria sí, la de les fardes (Mª José) no estarà i qui vulga anar a sopar, que vaja. Només saber que no hi haurà reunió. A canvi, l'altra setmana, dia 14 de maig, serà extraordinària.
També dir-vos que ja tenim equip de bàsquet femení però si alguna vol apuntar-se arriba a temps fins a eixe dia quan l'arbitre toque el xiulet.
Res més. Recordar-vos que al diumenge, 2 de maig, hem quedat a les 10'30 del matí en el sants per anar fins als ullals caminant. Si voleu gastar energia, ja sabeu.
Que tingau una bona setmana.

5 comentaris:

fanny ha dit...

qui es el equip de basquet femeni?i si nosaltres tambe volem jugar on es te que dir?

dúlia ha dit...

¡Clar que esteu contades, dona! Esteu contades el trio guadalajara (tu, Desi i Imma) i tota aquella que vulga vindre serà benvinguda. Tota ajuda és poca, que hem de defendre el títol.
Per cert, no té res a vore amb el tema però hui l'excursió dels sants i els ullals s'ha quedat de categoria: hem caminat, hem xarrat, ens ha pegat el solet i hem passat un matí molt agradable. I el xic de l'ajuntament, molt atent i molt bé.

MADUIXANA ha dit...

BUENO DULIA PUES ENS DEUS UN ARTICLE EN EL QUE ENS CONTES L´EXCURSIO ALS ULLALS, I SI NIAN FOTOS MIJOR, NO PER RES AIXINA ELS QUE NO EM POGUT GAUDIR D´UN DIA TAN BO COM EL DE AHIR, TU ENS FARAS VIURE EL MOMENT. GRASIES TAMBE PER L´INFORMACIÓ DE LA REUNIO......

rocio ha dit...

Primer que res voldria felicitar a la falla 18 per l'aniversari, ja que tinc molts bons amics i familiars allí.

Segon, jo crec que aquest any no acudirem al San joan, perque tenim la despe de Esther...

Tercer, jo ja tinc el tiket per al sopar del divendres¡¡¡ qui mes va(a`part dels meus)?

I per últim, gracies Dulia¡¡¡

rocio ha dit...

ahhh, que se m'oblidaba...al cartell penjat al casal posaba dia 12 de juny al pabello cobert de 8 a 15h per al campionat de basket, ixes infermeres que cambien torns per asistir totes i tornar a ser campiones¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.