dijous, 13 de maig del 2010

I HUI CUMPLIX ANYS......

Vull felicitar desde dins de mamare al meu tio Javi, que apresie molt i que tinc moltes ganes de vorel, pues conec la seua veu pero pronte el coneixere en viu;que ell m´agafará al braç, i jugara en mi, nadara en mi a la piscina dels iaios, i jugare en els gosets Voro i Leo.

Tio el desitge lo mijor de tot cor, eres mol bona persona, trebajador, simpactic i gran faller.

Preparat que les proximes falles tu i mon pare en teniu que dur al braç junt a la xaranga.

Mols besets tio i ja eu celebrarem, bueno mijor dit ma mare tastara la tortaeta que tan l´agrada.



Valeria

16 comentaris:

Esther ha dit...

Felicitats Mori!!!!!!!! crec que haurà segut la felicitació més especiaque hauràs tingut en mols anys, eh???????

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITAS JAVI JA EN CONTARAS QUE T´HAN REGALAT A MES DE LA FELICITACIO DE LA TEUA FUTURA NEVODETA VALERIA..... MOLTES FELICITATS DE PART DE J.P., AÏDA I MEUA BESETS GUAPO...

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI JAVI!!!

Carla Moralita ha dit...

Jeeeeeee Felicidades.

pili ha dit...

moltes felicitats de part meu y de david
mos deus un xupitet jejejejjejej

Nelo ha dit...

Que et pareix la menuda? Encara no ha naixcut i ja organitza la faena. Millor! Perquè si els adults babegen a vore qui ens recorda les nostres obligacions. Que ara eres tio... Bé, encara no. Però ja voràs que guai quan la tingues al braç. I quan et reclame amb les paraules "tio" o "tio Javi". Ja voràs ja, faràs el que voldrà. Un pare és un pare, però el tio és el tio, eh?

Nelo ha dit...

I felicitats Morales, que el regal de Valèria no siga l'únic present sentimental que t'hagen fet hui. Tenim moltes coses, però detalls com este... pocs.

morales ha dit...

jejeejej.... gracies a tots!!!! Valeria, ja vas fent comentaris i encara no estas en el mon! Esta xiketa esta molt espabilà!!! ejeejjee

Júniors Sant Pere ha dit...

Hola, volia avisar-vos que els Júniors Sant Pere de Sueca ens hem canviat de pàgina web, per si no vos importa actualitzar l'enllaç de la vostra pàgina. Ara és: http://santpere.webnode.com

Gràcies!

Carla ha dit...

Felicitats Javi!!

Carmen ha dit...

Hola Morales:
Felicitats per molts anys de part de Mar, Romeu i Carmen. Que ho passes molt bé¡¡¡

Aprofite per agrair-te la teua col.laboració en el meu aniversari i festa sorpresa que em preparà el meu estimat Romeu, moltes gràcies. Sé que no pogueres vindre, va estar espectacular, inolvidable i molt especial. Gràcies a tots els amics i amigues que vinguereu, ho varem passar molt bé.

TRINI ha dit...

FELICITATS JAVI !!!!!!

Mayte ha dit...

felicidadesssssssssssss MORALITO

Mayte ha dit...

OLEEEEEEEEEE, OLEEEEEEEEEEEEE I OLEEEEEEEEE, I COLLI IXA VALERIA, XICAAAAAAAA, MIRA QUE SAP ,JAJAJJ
ENHORABONA PAPIS

Martí ha dit...

Ei collo moralito quina felicitació mes especial de la teua nebodeta, t' haurà caigut la baba paio. Ah, no sabia que eres dels juniors de Sant pere. Moltes felicitats Javi, eres un faller molt especial i vinculat a la falla i espere que seguixques seguento molts anys mes. Felicitats.

rocio ha dit...

Moltes felicitats Morales, que tingues un bon any, de segur que serà innolvidable per a tu i per a la teua familia.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.