dissabte, 8 de maig del 2010

FELICITATS PARELLA!!!!!!!!!!!


14 comentaris:

Desirée ha dit...

Moltes felicitats !!!!que sigen molts mes anys

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI PARELLA!!!!

INMA ha dit...

aixo es amor!!!! moltes felicitats

rebe ha dit...

moltes felicitats,a per 25 anys

Carmen ha dit...

Moltes felicitats de part nostra pels 25 anys, per molts anys. Ja ho varem celebrar el divendres en la cata, mira que ens ho passarem bé¡¡
Us desitge el millor, sou una parella que em caigueu molt bé i bones persones. Besets.

SONI ha dit...

De tot cor, moltes felicitats, sou dos persones fantastiques i ales que estime molt!!!! Espere que celebrem tots junts els 25 anys, ja vos queda poc. Un beset.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS PARELLETA, ANIMO QUE JA QUEDA MENOS PER PODER CELABRAR EL 25 ANYS, I EN ESTES BODES DE COURE PER LO QUE HE POGUT APRECIAR JA HABEU CELEBRAT I M´ALEGRE

dúlia ha dit...

Felicitats per eixe aniversari. En aquests temps que corren cada aniversari junts és motiu de celebració. Per molts anys que seguiu junts i feliços.

Nelo ha dit...

Enhorabona per demostrar-vos que vos voleu i que teniu tant d'amor que el podeu compartir sense problemes amb el vostre xicon. Espere poder felicitar-vos més quinzenis, que seguiu endavant amb el projecte que iniciàreu aquell dia i que els advocats es dediquen a fer caragols quan passen per davant de casa vostra.

Carla ha dit...

Felicitats parella!

Casiano i Mari eta ha dit...

Us desitgem moltisima felicitat, i que pogau celebrar mols mes anys junts, com eixa parelleta a la que felicitareu el proxim divendres quan es torne a casar despres de 50 anys. Pregeu exemple.
Lo dit, moltissima felicitat.

maytye ha dit...

felicitatasssssssssssssss

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats!! Esperem poder felicitar-vos al blog dins de 16 anys més, enhorabona!!

rocio ha dit...

Enhorabona parella, sou un trio molt faller(incloguent a Sergio), sempre amb ganes de guasa i de fer el que es necessite per la falla.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.