dimecres, 19 de maig del 2010

HUI ÉS EL DIA DE ............... ROJUEL, HUI SÍ!!!!!


I PER FI HA ARRIBAT EL DIA DE ROJUEL. ES VEU QUE TENIA TANTES GANES DE QUE ARRIBARA EL SEU ANIVERSARI QUE LA VAIG FELICITAR UN MES ABANS, PERÒ HUI SÍQUE SÍ. AVUI 19 DE MAIG LA NOSTRA ROJUEL COMPLIX ANYS, I DES DEL BLOG VULL DESSITJAR-LI (PER SEGONA VEGADA) UN MOLT FELIÇ ANIVERSARI.


ROJUEL EN NOM DE TOTS EL XUQUERETS QUE PASSES UN MOLT BON DIA, I COM DIRIA DÚLIA QUE TINGUES UN ANY FRUCTÍFER I UNA CABASSÀ DE SALUT PER DISFRUTAR LA VIDA.


15 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ESTA JA ES LA SEGONA VEGA QUE EL FELICITEM I NO MES ES PER UN MOTIU TOT EL APRECIT QUE EL TENIM COM A GRAN FALLERA QUE ERES, BLOGERA, PRESENTADORA I UN SENSE FI DE COSES BONES QUE NO EN CABEN ASI..... FELICITATS

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS ROJA!!!!!

Gemmeta ha dit...

Felicitats Wapa!

Martí ha dit...

Moltes felicitats Rojuel. Eres el ejemple personificat de la sobrietat, templansa i sentit comú. Seguix igual d' activa e integrada com fins ara. Eres una "namber uan". Moltes felicitats i quen cumplisques molts anys mes amb nosaltres.

dúlia ha dit...

Felicitacions Vane. Encara que Esther ha emprat la meua felicitació preferida, no passa res, sóc una dona de recursos. Et desitge moltes alegries en aquest nou any que hui encetes i espere que moltes d'elles vinguen de part de la falla: eixe primer quintet dels divendres per a desconnectar de la faena, eixe soparet amb bona companyia, bona conversa i bon menjar, eixe cigarret de després (de després de sopar, dic) i eixa primera copa que inaugura una tertúlia interessant. Només amb això una fallera com tu ja en té prou per a estar a gust. Doncs això és el que et desitge, un muntó de bons moments que t'òmpliguen la vida de benestar.

INMA ha dit...

Moltes felicitats Roja, no cambies!!!molts besos

San-vala ha dit...

Moltes felicitas Rojuel, gran Fallera però millor persona...

Carla ha dit...

Felicitats!! Ara ja és la bona. Jeje!! Que passes un bon dia!

ESTELA ha dit...

FELIÇITAS TRONKA!MARE MEUA SAPS!,JA ENS FAREM UNES LITRONETES PER A CELEBRAR-HO,BUENO LES MEUES LITRONETES 0'0.

rojuel ha dit...

MOLTISSIMES GRACIES A TOTS!!! Espere complir-ne molts més i que tots vosaltres seguiu al meu costat per celebrar-los amb mi, sou genials, vosaltres si que sou uns "namber uans". Gràciesssss!!

fanny ha dit...

collo cuantes voltes al any cumplixes els anys?moltisimes felicitats.estava tota comvensuda de que ja la vies fet.un beset.

rocio ha dit...

Fanny que el temps passa molt depresa...jajajaj
Moltes felicitats roja, coincidim la majoria en que eres una persona facil d'involucrar en qualsevol event, sigua per a treballar o per a disfrutar i sempre amb un sonriure. Moltes felicitats¡¡¡

Eva ha dit...

Encara que siga en un poc de retras, no vuic deixar de felicitar a una tia com la roja!!!! Moltes felicitats guapa!!!! la veritat es que eres una tia de genial, una tia del cap al peus!!!! No cambies mai!

Carmen ha dit...

Encara que siga amb retard, moltes felicitats de part de Mar, Romeu i meua, com molts tan dit, et desitgem especialment salut i molta alegria per a gaudir de la vida amb les persones que estimes. Besets¡¡

Mayte ha dit...

xicaaaaaaaaaaaaaaaaa, si hem pensaba que era jo en la foto,jajajajja, com pot ser, hem sembles a mi,jajajajaja
bueno xicona jo et vaig felicitar el dia que toca on tu saps,ajajajaj
peor bueno asi no tenia que ser menys,
aleeeeeeeeeeee
FELICIDADES I A REBENTARRRRRRRR DE SALUD

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.