dilluns, 3 de maig del 2010

AMICS AMB AMOR

L es falles pasades, tal volta trobarem al nostre Tallo un poc soso, ell dia que perque se estaba dixant el alcohol, pero……, no era per aixo, sino que trovaba a faltar a una persona, a la qual ell tiraba molt de menos, era el seu cap, la seua boca, el seu cor, els seus peus, xerma del alma, el amor de la seua vida, qui podía ser???


Pos no podía ser altre que el seu i benvolgut amic Carlos Marti.
Crec que tots el tirarem de menos, alguns molt, altres menos. Els seus xillits al mitg del casal, tota la ajuda que donaba a tots el que el necesitaren, la seua alegría, les seues batalletes qu etots recordarem, com per exemple, aveure si vos faig memoria, una d que estaben el Tallo i Marti a un camping en les dutxes, jejejeje, ell sempre dispost a tot.
Bueno , aquestes falles el nostre amic Marti ja es fallero altra volta aixi que ens podem preparar per a riurens amb el duo, dos amics que l´un sense l´altre no son persones.

MARTI TOTA LA FALLA T´ESPEREM AMB ELS BRASOS OBERTS PER A QUE ENS FAJES GAUDIR D´UNES FALLES QUE SOLS TU POTS!!!


7 comentaris:

Nelo ha dit...

Benvingut de nou Martí.

l' altre Martí ha dit...

Benvingut de nou a bordo Martí. El tirabem en falta. Ah! lo de la foto es amor i no romeo i julieta, preti uoman i coses aixi.

MADUIXANA ha dit...

AY EL MEU XIQUET, COM T´HE TIRAT A FALTAR TU JA EU SAPS, I LO ASOLETES QUE HA ESTAT TAMBE EL TEU AMIC SANTI, QUE ENCARA QUE HA ESTA MOLT RECOLSAT PER TOTA LA FALLA AL COMPLET DESDE LA TAULA REDONA, LA COLLA BIBERO "ELS GLAM", L´INSERSO, IBISSA I BUENO UN SENSE FI TOTS MOL BE SABEN QUE NO ESTA COMPLET SENSE TU, ENCARA QUE ESTES FALLES HA SEGUT PARTICEP DE TOT PERO DE TOT, NO S´HA DEIXAT RES, MOLTES COSES ACOMPANYAT PER EL DUO INMA I FANNY, I ALTRES PER EL VOSTRE AMIC BLAY, PERO BUENO ARA JA ESTAS ASI, PER FI..... BENVINGUT....

rocio ha dit...

Volem vore ixes galtes rojes per el casal¡¡¡

Carla ha dit...

Benvingut de nou Martí!! Segur que disfrutareu molt aquest any!!

Mayte ha dit...

enhorabonaaaaaaaaa Martinnnnneeettttttt

INMA ha dit...

els meus dos xiquets casi es fiquen a plorar llegint el article no an tengut ni paraules per escriure

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.