dimecres, 26 de maig del 2010

ACÍ ESTÀ LA NOSTRA FALLERA MAJOR DEL 2011



Per a tot arriba l'hora. Volíem fer un article per als nostres representants junts però anem a fer-ho per separat i cadascú que tinga el seu article.
La nostra fallera major per a les pròximes falles és MARTA. Molts, per no dir tots, la conegueu ja. Va ser fallera major infantil junt a la seua germana Estela i enguany serà fallera major perquè ja és tota una dona, una dona molt fallera que estem segurs que sabrà representar la Xúquer com toca.
Des d'ací li donem la nostra enhorabona a Marta i, per extensió, a tota la seua família. Esperem que tinguen unes bones falles. I, com sempre dic, que no ploga.
Per cert, no sóc Mayte. Sóc Dúlia.

16 comentaris:

Marie ha dit...

Encara no he vist a Marta per a donarli la enhorabona, i desde asi me permitiu fero.Asper que pases un reinat de lo mes emocionant per anrecordarte tota la vida.Asi mos tens per lo que facha falta. felicitat i besets.

MADUIXANA ha dit...

MARTA CARINYET ENCARA RECORDE CUANT LA MEUA FILLA ES VA CAMBIAR DE FALLA MOL MENUDA PERQUE TOTES LES SEUES AMIGUETES D´ESCOLA ESTABEN EN LA XUQUER, NO EN VAIG ARREPENTIR EN EL SEU DIA I MOSTRA ES QUE FINS I TOT JO TAMBE SOC FALLERA, VOS HE VITS CREIXER, RIURE, PLORAR, ENFADARSE, RECONSILIARSE, I EN FI TOT LO QUE PORTA LA PROPIA VIDA, NO CAL QUE EL DIGA LO CONTESTA QUE ESTIC I QUE A MES EL DESSITGEM QUE TINGES UN BON REINAT, QUE EL DISFRUTES AL MAXIM I SI NECESITES CUALSEVOL COSA ASI EN TENS. ENHORABONA A TOTA LA TEUA FAMILIA I EN ESPECIAL A TU.... BESETS DE PART DE J.P., AÏDA I MEU

INMA ha dit...

Una gran enhorabona, i aquest any que siga molt especil, disfruta a tope, molts besos wapa

ROUS ha dit...

ENHORABONA MARTA .........QUE TINGUES UN FELIÇ REINAT .

Carla ha dit...

Enhorabona Marta!! Segur que gaudiràs molt d'aquestes falles i serà un any que mai oblidaràs. A passar-ho bé!! Enhorabona també a tota la família, no sols per tindre a casa la fallera major de la Xúquer, sino també per el nou/nova membre en camí!

Martí ha dit...

Enhorabona Marta. Espere que visques molt felis el teu regnat, i quel disfrutes amb molta intensitat per recordarlo tota la teua vida com algo bonico i molt especial. Ah se m' oblidaba, tinc que recordarli a ta mare una cosa pendent que te amb mi i un altre faller, el cas es que la vaig vore el divendres i no m' enrecordí. Quand la vega li diré. jajajajaja, es algo guai, algo que queda pendent de la nit d' albaes de la teua germana. Be, moltes felicitats Marta.

Marta ha dit...

Moltes gràcies a tots! Espere que siguen unes falles inolvidables i molt especials junt a tots, perque tinc moltes ganes i ilusió i es un somni que s'ha complit.

uetxo ha dit...

moltes felicitats i que tinges un gran reinat espere que entre tots el fem pasar un any inolbidable

fanny ha dit...

moltisimes felicitats per teu reinat,que pases unes bones festes i que les disfrutes atope per que lo vo pronte pasa.molts besets.

elsa ha dit...

Marteta jo dir-te que segur que pases un regnat inolvidable i que ahi estare jo per pasar-lo amb tu i disfrutar de cada moment en companyia teua.

Nelo ha dit...

Marta, no patixques per res que tens molta gent fent-te costat. Felicitacions pel càrrec, que en si mateix és també un privilegi (en algunes coses). La teua germana i les teues cosines et poden assessorar, però no oblides fer cas a ta mare.

Esther ha dit...

Enhorabona Marta!!!!!!!!!!! que ho passes molt bé.

rocio ha dit...

Enhorabona MArta que tingues un bon regnat i com diu Duli, que l'oratge ens acompanye¡¡¡

laura ha dit...

Enhorabona marteta!!! que guay altra volta tenim fallerio en casa!segur que sera un any que mai olvidaras...y alli estare yo per voreu y acompanyarte a les presentacion jejeje que ja es molta la experiencia que tinc! un beset i t'ho pases molt be.

Montse ha dit...

nenaaaaaa Enhorabonaaaa !!!
espereee que estees falles siguen inolvidables per tuu ..
I alli mos tindras per tot , vale ?
Besitooos i a disfrutarr !!

Anònim ha dit...

Martí tranquil que mamare ja heu te en conter jeje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.