dilluns, 22 de febrer del 2010

NO HI HA DOS SENSE TRES...

I en aquesta data tan assenyalada no tenim dos, sino tres aniversaris. Avui també complix anys el nostre superpresident infantil, IVAN ROMEU I ANDREU.
.
Des d'aquestes línies li desitgem un dia molt especial, que esperem celebre com cal, i en qual reba molts regalets.
.
MOLTES FELICITATS, IVAN!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

perdó el aniversari de ivan es dema dia 23 de febrer.

Carla ha dit...

Felicitats Ivan! I que passes un molt bon any com a president

dúlia ha dit...

¡Caram, este mes, quants aniversaris! Moltes felicitacions per a Ivan i desitjar-li que enguany disfrute a tope de les falles i que s'ho passe molt bé, que, no sé per què, se m'antoixa a mi que ho farà, perquè és un xiquet actiu i que disfruta molt de la falla.

MADUIXANA ha dit...

HAY IVAN, QUE TINC QUE DIR DE TU, EL SOMRIU EL TENS SEMPRE A PUNT, ACTIU A TOTS ELS NIVELLS TANT EN CASA, ESCOLA, PASACARRES, CAVALGATES I BALLS, PERO ACTIU I RESPONSABLE, ERES FALLER COM EL QUE MES, PARTICIPES EN TOT, PER LO TANT QUE EL TEU CARREC DE ENGUANY SEGURA ESTIC QUE DINS D´UNS CUANTS TAMBE EL TINDRAS PERO EN LA COMISIO MAJOR, MENTRES TANT DISFRUTA TOT EL QUE PUGES I JA ENS CONTARAS QUE T´HAN REGALAT. MOLS BESETS I FELICITATS DE PART DE J.P., AÏDA I MEUA...... AH I TON PARE QUE CONVIDE (QUE TE DINERS, JAJAJAJAJA)

INMA ha dit...

MOLTES FELICITAS PRESI!!!

MILA ha dit...

MOLTES FELICITATS PER AL MEU NEBODO, ESTIC MOLT ORGULLOSA DE TU,QUE PASES UN DIA MERAVILLLOS Y MOLTS BESETS DE LA TIA MILA,Y DEL TITO GINES.JAJJAJAA EL REGAL ES UNA EXCURSIO EN EL TITO OK???? MOLTS BESETS PRECIOS

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Ivaaaaaaaaaannnnnn!
Esperem que sigues molt feliç en el dia de hui ( i tots els demes que li seguixquen). Eres un crack i un autentic artiste. Tots els anys esperem la teua intervenció en el playback, i ens transmets molta alegria a tots. No el separes d' eixe somriure clar, bonic i transparent que sempre t' acompanya. Un abras i un bess ben fort de part d' Àngela, Helena, la tía Sonia i el tio Martí. Ah! i baixa mes en fubu. Jajajajja, no, aso últim es broma. FeliÇ aniversari i quen cumplixques molts anys mes en la falla

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.