dilluns, 15 de febrer del 2010

FOTOS DELS FALLERS D´´ HONOR








ASI TENIU ALGUNES DE LES FOTOS DE LA FESTA DELS FALLERS D´´HONOR, NOMES ENS FALTA QUE ALGU DELS ASISITENTS ENS CONTE LA FESTA COM VA TRASCURRIR, I ENS FAÇA UN BREU RELAT D´´AQUESTA FESTA, NO CREGES QUE NO SAPS , SI NO SOSL CONTAU COM SI FORA UN AMIC MES
ANIMAT


3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA FESTA VA ESTAR PROU BE, ENGUANY EM TINGUT UNA MIQUETA MES AFLUENSIA DE FALLERS D´HONOR QUE ANYS ANTERIORS, I ES MOL D´AGRAIR I MES EN LA SITUACIO QUE ESTEM PASANT EN GRAN MAJORIA TOTS. VA SER UN ACTE MES QUE ELS NOSTRES REPRESENTANS ESTAGEREN A L´ALTURA, LES PRESENTADORES DE LUJO I L´ORATGE TAMBE ENS VA ACOMPANYAR, I COM NO LA GENT JA TE GANES DE FESTA FALLERA.

laura ha dit...

No maduixana el any passat eren poc fallers d'honor pero altre hi haveren mes que enguany, encara que no t'anrecordes!

laura ha dit...

ara tambe tinc que dir que cada vegada hi hauran menys si continuem fent aquesta festa conforme la fem (es la meua modesta opinio jejeje).
En resum puc dir que la gent de la falla seu pasa molt be, ja que tots teniem ganes de festa!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.