dimarts, 2 de febrer del 2010

D'ANIVERSARI EN ANIVERSARI


I si fa 3 dies felicitavem el fill, avui toca felicitar la mare. Avui, dia 2 de febrer, és l’aniversari d'una altra xuquereta, una d’eixes falleres de tota la vida, de les que sempre està a punt per al fallerio i s’apunta a tot, de gran estima en la nostra comissió. Adivineu qui és? En efecte, avui compleix anyets Jacky, i des d’el blog volem desitjar-li que passe un feliç dia, esperant que complixca molts anys més en la nostra companyia.


MOLTISSIMES FELICITATS!!

25 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS JAQUI QUE TINGUES UN MOL BON DIA JUNT A TOTS ELS TEUS, I COM EL BON VI CADA VEGA ESTEM MIJOR I SOBRE TOT LES DEL INSERSO A QUE SI..... JAJAJAJAJA, I PER A CUMPLIR NO SOLS EN LA FAENA, OBLIGACIONS, SINO, QUE TAMBE EN LA FESTA UNA PERSONA COM TU FICA EL LLISTO MOLT PERO QUE MOLT ALT.
BUENO FELICIDADES DE PART DE J.P., AÏDA, EL MEU HOME I MEU. EL DIVENDRES O DISABTE JA CELEBRAREM.... BESETS GUAPA XUQUERIIISSSSIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
"AMUNT INSERSO"

Carmen ha dit...

Hola¡¡ Felicitats per molts anys i amb molta alegria, també de part de Mar i Romeu. Besets.

pili ha dit...

moltes felicitats, i aspere que el facen
mols regalets,i al disabte mos farem un xupito per celebraro

Soni ha dit...

"Moltes felicitats,
Que t'ho passis molt bé,
Et desitgem Jaky
Moltes felicitats
Que t'ho passis molt bé I
Ens convides a tots""

Feliç 4... aniversari. Des de Algemesí, et desitgem de tot cor les millors coses del mon. El dissabte ho celebrem.

fanny ha dit...

aiiiiiii ueliiiiiii,moltisimes felicitats de la teua filla que et vol molt molt llunttttt. jejeje es broma.moltes felicitats que pases un gran dia i que tots els teus desitgos es fasen realitat,un besot molt gran.

Gemmeta ha dit...

Moltes Felicitats Jacky!!

edgar ha dit...

FELICIDADES_!!i que cumplixques molts mes ueli xd!

gatet ha dit...

Moltas felicitats de part de Rober,Marie,Eric e Ivan i que en complisques mols mes.

dúlia ha dit...

Felicitacions per a Jaquie i el seu moreno caribenyo (estic parlant del bronzejat ¿eh?). Que tingues sempre il.lusió per tot allò que faces i que la salut t'acompanye. I, per cert, no consentisques als teus fills que et diguen "ueli" ¿això què vol dir? en la mare tan jove i moderna que tenen. Que et vaja molt bé.

susana ha dit...

Moltes felicitats jaquie,de part de la familia Naranjo-Alarte.
Et desitgem que passes un aniversari feliç junt la teua familia.
Eres una persona de molts bons sentiments, t'estimem molt. Un bes i un abraç molt gran.

gorgo ha dit...

Pero que 45 anys(vaig a dirlos jo)mes bem plantats.També et desitgem que pases un bon dia la family furio-mas i esperem t'agrade el nostre regalet.Te volem un monto. Un besot(ja tens el café i el dolços ara anem).Tia som ángela i helena volem dirte enorabona pel nou gosset perque aisina ja no esteu trites per SCOTTI encara que sempre el recordarem, moltes felicitats en el teu aniversari

laura ha dit...

Moltes felicitats Jacki de part de Juanjo y meua i que seguixes aixina de guapa!!!

Mayte ha dit...

felicitatssssssssssss,Jacki, que continues seguent aixi,no cammbies mai.
convida ens deus
bests

jacquie ha dit...

¡HAY MARE¡ que xuquerensessssss mes bones y bons tinc, ja saveu q pami sou molt especial, per q mesenc bolguda al igual q saveu q jo estic asis paxudarvos en tot lo q puga, ostras dulia esveritat estic molt morena¡ xermaneta tenies q dir la edad no, p la veritat es bonico cumplir anys, p crec q esta pasanme un p masa apresa.grasies a tota la xent q ma felicitat, als xemesineros tambe a ls meu susasita gracies per les teus paraules bueno grasies a tots a tinc un goset nou.Tambe felisite a mamare la PINTORA q dema es el seu aniversari mos lleven un dia y algun any persupost.

INMA ha dit...

ayyyyyyyyyyyyyy la ultima, lo siento jejejeje. Bueno mama fallera moltisimes felicitats i molts besos MUAK!!!

Esther ha dit...

Jacki felicitats!!!!!!! i clar que hi ha que dir la edat, si estàs estupenda!!!!!!!!!! Molts besos guapa.

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS JACKY MARE I FILLA!!!

Martí ha dit...

Jackie moltes felicitats de part meua (en retrard, perdona pero les circunstancies manen i ahir no vaig poder). Be dirte que no aparentes la edad que tens perque tens el espirit jove. Ah! Jackie enguany no podre anar a Benidorm perque men vaig a fer snowboard a Baquerira. Be moltes felicitats, un atre any serà, lo de benidorm clar, i el disabte ja ens convidaras. FELICITATS.

MADUIXANA ha dit...

BUENO JO DESDE ASI FELICITAR A JAQUI MARE, PUES EM PENSABA QUE ANABEN A FICAR ALGUN ARTICLE PER A DELLA TAMBE, QUE ES DONA, MARE I IAIA DE UNA BONA COLLA DE XUQUERENSSSSSS, I POBRA LO QUE TE QUE AGUANTAR, MAMI JAQUI MOLTES FELICITATS I MOLS BESSETS DE PART DE TOTA LA MEUA FAMILIA, AH! LA CONVIDA JO NO LA PERDONE, JAJJAJAJA, AL DISABTE ENTRE UNS I ALTRES CREC QUE ENS FICAREM LES BOTES..... MOLTES FECILITATS

MADUIXANA ha dit...

HE UNA PREGUNTA, AON ESTAN LES NINOTES D´INSERSO I PRE-INSERSO? SERA POSIBLE,,,,, BUENO JA EN DONAREU RAONS ARA CUANT VOS VETJA, PERQUE NO MES HAN ENTRAT UNA XICOTETA PART D´ELLES, BUENO COM SEMPRE LES MIJORS, JAJAJAJAJAJ CLAR!!!!!!!

uetxo ha dit...

moltes felicitats i salut per que de lo altre a la vista esta que res el falta " de guapa " i el disabte dus la cartera pleneta per celebraro vivaaaaa el insersooooooo

Anònim ha dit...

vivaaaaaaaaaaaaaa

jacquie ha dit...

vivaaaaaaaaaaaaaa

angeles llopis ha dit...

en retras pero moltes felicitats¡¡¡ q complisques molts mes, igual de ben duts¡¡

encarni ha dit...

encara no hi havia entrat,pero vuic feliçitarte igual .jackeline moltes feliçitats que segisques per sempre igual,jo no te note els 45 o.....sera per el fondo de la foto,en eise sillo tan xulo que no te note la edat?el vec molt faborida ji,ji,ji....en serio no cambies mai eres lo millor de lo millor.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.