diumenge, 14 de febrer del 2010

El sorteig de l'ONCE deixa a Sueca 14,4 milions d'euros



El sorteig de l'ONCE de divendres passat va atorgar a Sueca la quantitat de 14,46 milions d'euros. La totalitat dels 135 cupons de la sèrie íntegra del nombre 62.479 van ser repartits per la venedora Maite Clari.
La major part d'aquest paquet, 75 cupons, es van redistribuir al Bar Xúquer, ubicat al carrer del mateix nom i històricament arrelat en un ambient exclusivament treballador.

La major part dels agraciats estaven a l'atur des de feia uns mesos.
Altres esperaven que l'empresa per a la qual treballaven els abonés salaris pendents. Més de mig centenar de famílies, bàsicament joves matrimonis, reben, amb el premi, un baló d'oxigen.Clari, la venedora, també ha estat afavorida.
El seu marit treballa en una emp
resa de la localitat on un grup d'amics jugaven el mateix número. Al mateix temps, també va vendre part de la sèrie en una estació de servei ubicada a la sortida de Sueca cap a la platja de les Palmeres.El sorteig va deixar un premi únic de nou milions d'euros; cinc de 150.000, i 129 de 35.000.Ningú va voler revelar, a la vesprada del mateix divendres, la identitat del propietari del cupó valorat en 9 milions. Fins i tot hi va haver un agraciat que, enmig de tanta alegria i festa, pretenia jugar al bar Xúquer l'habitual partida de truc.Maite Clari ja havia repartit deu cupons d'un premi de característiques semblants fa uns 5 anys. De dilluns a divendres es troba, matí i vesprada, a l'estació de servei del camí de les Palmeres. Els dissabtes té el seu lloc de venda habitual davant d'un supermercat situat al carrer Sequial.











6 comentaris:

Mayte ha dit...

ENHORABONA A TOS ELS AGRACIATS

Mayte ha dit...

TENIU FOTOS DELS FALLERS D´´HONOR AL ALBUM 4
AVORE SIA LGU ES FA LÁNIM DE CONTARNOS LA FESTA

dúlia ha dit...

L'enhorabona a tots els agraciats. Això deu ser una alegria molt gran. I a la resta, continuarem confiant (i jugant, que si no, res) que algun dia ens toque a nosaltres.

Martí ha dit...

Enhorabona i moltes felicitats a tots els que es ha tocat algun numeret. Maite avui treballabes a les 09 del matí? es que m' adelantat un ford fiesta i he cregut voret conduint, ja parlarem, val?

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS EL AGRASIATS JA QUE PER A MOLS DE NOSALTRES SON CONEGUTS I MES QUE HA ESTAT MOL REPARTIT. ARA QUE TANT ELS AGRASIATS COM FAMILIARS I AMICS PUGEN GAUDIR AL MAXIM DE ESTOS PREMITS.... ENHORABONA A TOTS

ROSER ha dit...

ENHORABONA A TOTS ELS PREMIATS!!!!!DEU SER UNA ALEGRIA MOLT GRAN Q T TOQUE LA LOTERIA!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.