dijous, 25 de febrer del 2010

DIUMENGE FALLER


A pesar de que el dissabte havia sigut mogudet per a molts, ja que havia tingut lloc el segon campionat de truc al cau, molts dels xuquerets començàrem el digumenge en la tradicional despertà, prou fresqueta per cert i fins i tot passada per aigua, que culminava al cau amb un bon esmorzaret.
.
Després, com que l’oratge no va fer més que empitjorar, en lloc de tornar a casa a fer-nos els pirris i vestir-nos de valencians, vam fer temps al cau (partidetes de truc i parxís, cervesseta va, xupitet ve...) fins que va arribar migdia, moment en què començà el que seria el primer passacarrer d’enguany, la repartida de llibrets (per cert, de nou, la meva enhorabona per a Romeu, un any més el llibret està de categoria, eres el number one!). La veritat és que va ser un passacarrer un poc curt, ja que de nou s’aiguà la festa i haguerem d’acabar abans del que havíem previst.
.
Ja després, dinaret al cau, un dolcet i a casa, que per la vesprada tenia lloc la Crida; però això és una altra història que no vos puc contar, perquè em vaig adormir i no vaig arribar...

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LA CRIDA VA ESTAR PROU BE, JA QUE A PUNT DE ANAR TORNA A FER ACTE DE PRESENCIA LA PLUJA, PERO AL FINAL AGUANTA I EL ACTE VA SER CURTET, COM NO TENIEM QUE ANAR AL ACTE PREVIST, TOTS CAP A CASA I FINS EL PROXIM QUE ES ESTE DISABTE.....
AH! VULL AGRARIR AL UNIC FALLER QUE ES VA VESTIR PER AL ACTE DE REPARTIDA EL NOSTRE AMIC SANTI "TALLO", QUE PORTA EL ESTANDART I A TOTS EL XIQUETS COM UN CAMPEO.... GRASIES SANTI

dúlia ha dit...

Jo la veritat és que em quedí en les ganes de vestir-me de fallera, però, bé, ¿què hi farem?. El llibret està molt bé i per aclarir un poc la portada, es tracta d'un quadre que es diu "La primavera" i com les falles el que celebrem és l'arribada de la primavera, doncs ahí està la connexió. I, per la part que et toca a tu, Rojuel, l'enhorabona també pel teu escrit que fa emocionar a tot el que el llig. Podem estar ben contents de fer el llibret que fem. Fins demà, xuquetets.

rocio ha dit...

Jo tambè volia vestir-me de fallereta....ara fins a falles, res, però això es força major.

M'unix a les vostres paraules en agraïment a Romeu per el seu treball desinteresat al llibret, es de les faenes que no es veuen però es tene que fer.
Els articles del llibret encara no he pogut llegir-los...

INMA ha dit...

QUE WAIIIIII, LA PRIMERA DESPERTA VA ESTAR MOLT BE, PUES TENIA MOLTES GANES, I TINC MOLTISIMES GANES D QUE ARRIBE YAAAAAAAAAAAA!!!

Mayte ha dit...

llastima no poder assistir,ahhhh,el que m´´agarden a mi les despertades,mmmmmmm
la feina es la feina

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.