dijous, 18 de febrer del 2010

EL PRIMER PASSACARRER...

Enguany hi ha hagut una petita variació a l’agenda fallera del Xúquer. Enguany, en lloc de repartir llibrets el digumenge posterior a la Cavalcada del Ninot, ho farem la setmana prèvia, és a dir, el proper diugmenge, dia 21 de febrer. Està previst començar-lo amb una bona despertà, la primera del 2010, que culminarà al cau amb un bon esmorzaret. Seguidament tothom a casa a fer-se els pirris, ja que tindrà lloc el que també serà el primer passacarrer d’enguany, la repartida de llibrets. I finalment, per recuperar forces, tindrem dinaret al cau.
.
Aixi doncs, ja sabeu, aneu preparant els vestits i els complements, que en 3 escasos dies podrem lluir de nou les nostres millors gales, en aquest cas per la barriada xuquerera. Tot està a punt, ara sols falta que el temps ens acompanye, deixant-nos ballar i gaudir de l'acte com cal. Xuquerets, açò ja va de bo!!
.

7 comentaris:

dúlia ha dit...

Esperem que l'oratge ens acompanye i que es note en la gent que no és l'endemà de la cavalcada. Jo, si no caic mala, que com ja tinc els 40 mai se sap, allí estaré vestida de fallera.

INMA ha dit...

espere que no ploga!!!!

Mayte ha dit...

aixo esperem que nio ploga
pero jo no ixire
curre dissabte nit
pero ja meu contareu

MADUIXANA ha dit...

ESPEREM TOTS QUE L´ORATGE ENS ACOMPANYE EN EL PRIMER ACTE QUE TENIM PER LA BARRIA..... ENCARA QUE EL PRONOSTICS NO SON MOL BONS.... OJALA S´ENGANYEN.....

Carla Moralita ha dit...

Fem força, perque en el telediari ixia un nuvol enorme i negre com el carbó, a vorem...

gatet ha dit...

Dulia q este fin de semana no hi ha cavalgata.la cavalgata es el 6 de març

dúlia ha dit...

¡Ai, gatet, que tu encara estàs més pallà que jo! He dit això, que com NO és l'endemà de la cavalcada, a vore si ix més gent que la que ix normalment. Bueno, esta nit ho aclarirem.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.