dimarts, 23 de febrer del 2010

CAMPEONAT TRUC 2010‏EL CASAL JA APUNT PER PASAR UN DIA ACOMPANYATS DE AMICS DEL TRUC QUE POC A POC ANABEN FENT ACTE DE PRESENCIA, I CALFANT MOTORS ENTRE CAFENEST I XUPITETS, ANABEN SALUDANSE I RECORDAN EL CAMPIONAT PASAT, QUE TOTS EN EL PENSAMENT ESTABEN BEN SEGURS QUE SERIEN LA PERELLA GUANYADORA, PERO LO IMPORTANT ERA PASAR UN DIA DIVERTIT EN UN CASAL FALLER PLE DE AMICS I BON AMBIENT I A MES ENGUANY TINGUEREM EL GUST DE TINDRE LA COMPANYIA DE DOS DONES COM A PARTICIPANS I ENCARA QUE ELLES DOS NO EREN PARELLA JUGADORA, SEGURA ESTIC QUE SI LES DOS AGEREN ESTAT JUNTES EN MOL BON LLOC HABEREN QUEDAT.

EL CASAL JA A PUNT TOTS EN EL SEU LLOC ES FICAREN PER DONAR COMENSAMENT A LA JORNA, AL COSTAT LES TAULES A PUNT PER LES PARAES OBLIGADES DE ARMORSARET I DINARET, QUE ELS NOSTRES MEMBRES DE LA TAULA REDONA ANABEN CUINANT, I TAMBE LES GUAPES FALLERES XUQUERERES QUE LA PICAETA TAMBE PREPAREN, ELS HOMENS EN LA BARRA EL TURNO QUE ELS TOCABA I COMPRANT LO QUE FALTABA, I AIXINA TOT A PUNT PER QUE NO FALTARA RES, TOT LO MIJOR POSIBLE ORGANITZAT PER PASAR UN DIA COMPLET.

TOTS CONSENTRATS UNA PARAETA DE CUANT EN CUANT, PER ESTIRAR LES CAMES, EL CIGARRET I XUPITET, LA JORNA VA PASSAR EN MOL BONA COMPANYIA I EL CAMPIONAT VA SER GUANYAT PER UNA PARELLA MOL PECULIAR I EL PERNIL ES VA EMPORTAR COM A PREMIT DE LA NOSTRA FALLA, Y QUE FOREN:
" MERALDO I PELAYO "

MOLTES GRASIES A TOTS I AL ANY QUE VE MES

MADUIXANA

2 comentaris:

rocio ha dit...

Jo vaig estar un ratet per el mati i l'ambien era molt bo, amb ganes de pasar-ho be i bona organitzacio per part de la falla. Enhorabona ja van 2, ara a per el 3º

gatet ha dit...

Enhorabona per a tots,pues es va quedar de luxe,llastima que no hi haguera cap parella fallera per a jugar la final.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.