dilluns, 22 de febrer del 2010

MES ANIVERSARIS!!

.
.
.
.
Avui, 22 de febrer, tenim un altre "cumpleañero" a la Xúquer, i com no, voliem desitjar-li un bon dia i moltissimes felicitats de part de la colla i de tota la comissió. Es tracta de RAY i si no m'equivoque compleix 32 añots. Aixi doncs, moltes felicitats i per molts anys!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No era coneixedora, però m'acabe d'enterar que hi ha un altre xuqueret que celebra hui el seu aniversari, BATISTE. No sé quants en complix, però no podem deixar de desitjar-li moltes felicitats en el seu dia i dir-li que esperem que en complixca molts més en la nostra companyia. Per molts anys!!

11 comentaris:

dúlia ha dit...

A vore si li guanye la mà a Maduixana.
Felicitats, Rai. Que en complisques molts més i nosaltres que ho veiem. Espere que els 32 siguen per a tu molt feliços. Ens deus la convidà (jo també la dec encara, al divendres la pagaré). Ja parlem.

INMA ha dit...

felicitatssssss!!!!

Mayte ha dit...

felicitatssssssssssssss
RAYO
,el dissabte ho celebrem
anim,ajajajajaja
quasi els de crist
jaajaja

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI RAY!!!

Carla ha dit...

Moltes felicitats, Rai!

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats per a rai i batiste

Carla ha dit...

Felicitats a Batiste també!

Gemmeta ha dit...

Felicitats Rai!!

MADUIXANA ha dit...

AY, BATISTE EL TEU TAMBE ERA, PERDONA QUE NO M´EN HABIA ADONAT, MOLTES FELICITATS I SEGURA ESTIC QUE LA TEUA FAMILIA EU CELEBRAT EN MOLTA ALEGRIA....... BESETS

Martí i Gorgo ha dit...

Moltes felicitats als dos. Els dos sou fallers molt especials, i es d' agrair contar en la comisió amb gent de la valía humana com la que atresoreu els dos. Esperem que sigau molt felisos junt als vostres familiars i persones volgudes i si cau algun regalet millor, pero el millor regal es lo primer, disfrutar amb alegría i felicitat este dia tant especial junt a les persones que mes estimeu. i Quen cumpliu molts anys mes en la falla. Perdoneu per el retras.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.