dimarts, 23 de febrer del 2010

Avui 23F també estem d'aniversari




AVUI 23F TAMBÉ ESTEM D'ANIVERSARI

23 de Febrer de 1981, data que tots recordem per l'intent fallit de colp d'estat militar contra el govern democràtic.
Mentre el Congrés dels Diputats és assaltat, la família RODA-LUCAS rep una gran notícia. Els dos bessons, Juan i Emilio, han decidit vindre al món. Ells també se'n volen assabentar del que està passant. Juanet, que és un "cul de mal asiento", comença a donar ànims a Emilio per a eixir. Emilio, s'agafa el seu temps, però finalment estan d'acord i venen al món donant molta alegria als seus pares Juan i Lola, així com també a les seues germanes Ruth i Judith, i demés familiars.
Si alguna cosa hem de dir d'aquests bessons, és que són fallers 100%, sempre dispossats a tirar una maneta en tot el que faja falta, o bé a la junta on Juan ha estat molts anys, o bé com a secretari o presi de la falla, a càrrec d'Emilio. Tots dos participen en tots els actes fallers i són una part molt important de la falla Xúquer. Que seria de les reunions sense el nostre gran secretari Emilio o dels dinars sense les xerrades de Juanet!
Jo, així com molts membres de la falla, tenim infinits records de vosaltres dos. Podria mencionar algun relacionat amb cert ou. Jeje!! O la vostra disfressa de la cavalcada del ninot de drag queen, la vostra participació als play backs, les idees per a la cavalcada (qui no recorda el famós SUECAPOLY), el bingo , etc etc...
Per tot açò i per ser com sou, no podíem deixar passar aquesta oportunitat de felicitar-vos en el dia del vostre anniversari . I per això de xuquerets a xuquerets cridem MOLTES FELICITATS! Esperem que passeu un bon dia amb els vostres.



13 comentaris:

Esther ha dit...

PUES SI CARLA, MOLT CERT TOT EL QUE HAS DIT, A MÉS SÓN ELS BESSONS MÉS DIFERENTS QUE HE VIST A LA MEUA VIDA, (IGUAL ÉS PERQUÈ TAMPOC EN CONEC A TANTS), PERÒ AMB UNA COSA EN COMÚ LA FALLA XÚQUER. FELICITATS PARELLA!!!!!!!!! I CONTINUEU IGUAL QUE SOU MOLT DIVERTITS, SOBRETOT EL GRAN XAMAN, JEJEJE!!!!!!!

Gemmeta ha dit...

Moltíssimes felicitats per a juanet i emilio. Espere que este dia siga molt especial per a vosaltres. No canvieu!! El dissabte ho celebrem, no? jajaja
Bueno, un bes enorme per als dos!!!

dúlia ha dit...

Felicitats dobles per a Juan i per a Milio. Espere que siga un any fructífer per a vosaltres i molt feliç. La convidà, com no, per al divendres ¿no?

marieta campos ha dit...

Hola! encara que no soc Xuquereta, no podia pasar de ciber-felicitar a la vostra web, als meus amics Juanet i Emilio, aixi que MOLTISSIMES FELICITATS per als dos i que paseu molt bon dia!!
a mi tmb em convidareu a algo,no??? jejeje
Pd, percert Carla, molt bon article!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS AL DOS JA QUE SOU UNICS CADAS CU EN LA SEUA MANERA DE SER TAN PARTICULAR, JUAN DESINQUET I PILLET, I EMILIO SERIO PERO VOLUNTARIOS, SOU MOL BONS NO CAMBIEU MAI, BESETS I FECITATS AL DOS DE PART DE J.P., AÏDA I MEUA....AH!!! LA CONVIDA NO ES PERDONA I MES QUE ES PARTIDA DOBLE,JAJAJAJAJ

INMA ha dit...

MOLTES FELICITATS I AL DIVENDRES LA CONVIDA QUE NO FALTE JEJEJE.

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS X ALS NOSTRES BESONS D LA XUQUER!!!!
NO CAMBIEU MAI!!!!

Anònim ha dit...

Felicitar com no als meus cosins Juan i Emilio en aquest dia tan especial del seu aniversari , tost mos enrecordem del dia tant senyalat del seu naiximen a Valencia, ( com pa no recordaro ). Va ser un dia molt especial ja que vimguerem al mon dos persones molt importans per a la familia ,cada u amb el seu caracter i la deua personalitat , pero ante tot son dos germams bolguts per tots.

Eli, Noel i Tino

Carla ha dit...

Encara que ja vos he felicitat a l'article, FELICITATS de nou!! I que en siguen molts més! besets

Familia Furió-Mas ha dit...

XXXXeeeeeeeee! moltes felicitats per als dos. El article està de categoría i esta casi tot dit. De veres sou dos persones molt volgudes a la falla i estimades. Ara, es de veres que sou molt diferents un del altre, els dos molt bons cadasqu a la seua manera, pero molt bons. Sou el Yin i el Yang. Un diferent al altre pero en el cual un sense el altre vos falta algo. Esperem que paseu un felis aniversari junt a la vostra familia i amics, i que cumpliu mols anys mes junt a nosaltres a la falla.

Eva ha dit...

Moltes felicitats xicons!!!!!!!!!!

DESIREE ha dit...

MES VAL TARD .MOLTES FELICITATS ALS DOS BESONS!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo ja vos he felicitat , pero despres de llegir este article tan currat per Carla era presis deixar constancia de la meua felicitacio. Vosatros ja sabeu lo que vos vullc no cal dir res mes. Ah i per cert i la convidada? jejeje besets , Mari

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.