dimecres, 17 de febrer del 2010

CAP DE SETMANA DE LA COMISIO INFANTIL‏

BUENO CON TOTS SABEU SEMPRE TENIM UN DIA DE JOCS PER ALS MES MENUTS DE LA NOSTRA COMISIO I ENGUANY PER PRIMERA VEGA ANEM A GAUDIR D´UN DIA COMPLET PER ALS XIQUETS I XIQUETES DE LA NOSTRA COMISSIO.

EIXE DIA SERÁ EL PROPER 14 DE MARÇ, I QUE COMENSAREM LA DESPERTA DE RIGOR, ESMORSAR I JOCS, DESPRES DINAR PER A TOTS EL MENUTS I MENUDES EN EL CASAL, PER LA VESPRA CERCABIDA PER LA BARRIA DISFRASATS I EL BERENAR "CHOCOLATA" I COM NO L´ENTREGA DE RECOMPENSES.

NO MES VOLIDRÍA DEMANAR L´AYUDA DES-INTERESA, ¡CLAR!, DE TOTS ELS QUE VULLGAU, NIA GENT ENCAREGA DE CERTES ACTIVITATS, PERO CLAR UNA MANETA NO ESTA DE MES PER CUALSEVOL ASUNT, NO SOLS PER A LA DESPERTA, O EL DINAR, SINO PER A TOTS ELS ACTES QUE SE TINGAM PER A ESTOS DIES .

TAMBE EL DIA 13 DE MARÇ ES EL PLAY - BACK INFANTIL, SI PODEU ANAR DIGUENT QUINA CANSO I QUI LA REPRESENTARÁ, PODREM TINDRE UNA MIJOR ORGANISSACIO I AIXINA TOTS GAUDIR D´UN CAP DE SETMANA COMPLET I CUMPLIT PER ALS MES GRANS DE TOTA LA FALLA, JA QUE SON ELS PILARS QUE AGUANTEN EL FUTUR DE LA MATEIXA I DONAR LES GRASIES A TOTS PER LA VOSTRA COLABORACIÓ.

ANA (MADUIXANA)

3 comentaris:

fanny ha dit...

maduixana no patixkes que asi la tia fanny i la tia inma estan pa el k vuiges,tu ves manant faena que mosatros la farem.ara a cambit mostrinas que pagar algun xupitete que altre eeeeeeehhhhhhhhh!!!!!!!

INMA ha dit...

jo estic pal que fasa falta, no cal ni que o preguntes jejeje mosatros estem a la disposicio d tot jejejje. no patisques que nosaltres ajudem.

MADUIXANA ha dit...

BUENO LES MEUES XIQUETES, JO JA CONTABA EN VOSATROS, I EL XUPITET TRANQUILES QUE ESTA FET... UN I DOS TAMBE.....SOU UNIQUES.... GRASIES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.